Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta

Proenzi ArtroStop Rapid+ - eficient si inovator pentru articulatii

Cand pasim in a doua parte a vietii, luam cu noi si bune si rele. Copiii, nepotii si reusitele personale ne aduc mereu un zambet pe buze. Din pacate, varsta trage dupa ea si semnele batranetii. Printre aceste semne, poate cele mai deranjante sunt durerile articulare. Articulatiile ne dor la fiecare miscare sau schimbare de vreme.

Pentru cine este Proenzi ArtroStop Rapid+

Tesuturile moi din jurul oaselor sunt principalii vinovati pentru durerea osteoarticulara. Articulatiile, spre deosebire de oase unde exista mai putine terminatii nervoase, sunt mult mai uzate si afectate de munca fizica ori de miscarile suprasolicitante.

Odata cu varsta, aceste dureri se fac resimtite. Proenzi ArtroStop Rapid+ este conceput special pentru cei care sufera de dureri si rigiditate articulara, si se adreseaza in special celor din categoria de varsta de peste 50 de ani.

Ce contine Proenzi ArtroStop Rapid+?

Proenzi ArtroStop Rapid+ este cel mai eficient si inovator produs din gama Proenzi. Contine complexul ExPur, o combinatie unica de colagen tip II si vitamina C. De asemenea, contine Boswellin - extract din planta Boswellia serrata, benefica pentru sanatatea articulatiilor.

Glucozamin sulfat si condroitin sulfat se regasesc si ele in  acest supliment nutritiv. Acestea sunt componente constructive esentiale ale structurii cartilajelor articulare si ale altor tesuturi conjunctive – oase, ligamente si tendoane. Condrocitele (celule ale tesutului cartilaginos) folosesc glucozamina pentru a forma molecule mai mari numite glicozaminoglicani. Acestia participa la formarea matricii cartilajului articular, iar condroitina este unul dintre glicozaminoglicanii cartilajului articular.

Proenzi ArtroStop Rapid+ - eficient printr-o cura de 3 luni     

Portia zilnica de Proenzi ArtroStop Rapid+ este compusa din trei tablete pe zi, cate una dupa fiecare masa. Pentru eficienta optima, este recomandata administrarea pe o perioada de minim trei luni.

Alte stiri din aceeasi categorie

Tratamentul osteoporozei

Tratamentul osteoporozei

Osteoporoza este o boala a oaselor caracterizata prin pierderea densitatii acestora, devenind fragile, slabe si predispuse fracturarii. 

Citeşte mai mult >

Bursita la genunchi

Bursita reprezinta inflamatia burselor, acestea fiind mici saci de lichid aflati in partea din fata a rotulei. Deseori, aceasta afectiune poate fi dureroasa, cele mai afectate fiind persoanele care lucreaza stand in genunchi toata ziua.

Citeşte mai mult >