Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Protector de mont

Protectorul de mont se recomanda pentru protectia montului si in cazul inflamatiei articulatiei de la degetul mare. Recomandat inclusiv persoanelor care au suferit interventii chirurgicale pentru indepartarea monturilor. 

Descriere:

Ce este si cum se foloseste protectorul de mont

Protectorul de mont este un dispozitiv medical menit sa protejeze piciorul in zona montului de interactiunea acestuia cu interiorul incaltamintei. Dispozitivul este foarte usor de aplicat si de purtat insa, pentru monturile pronuntate recomandam purtarea lui in incaltaminte speciala sau mai lejera. Poate fi utilizat deopotriva atat in incaltaminte inchisa, cat si in incaltaminte deschisa. Protectorul se poate aplica atat pe piciorul gol cat si pe sub sau peste ciorap. Datorita formei sale speciale si a meterialului din care este confectionat, protectorul de mont nu afecteaza mersul.

Din ce este confectionat protectorul de mont

Protectorul de mont este confectionat dintr-un material textil care se muleaza perfect pe forma anatomica a piciorului. materialul contine in zona montului un strat de gel siliconic, strat care are rolul dea reduce presiunea si dea previne frecarea montului de pantof. Purtat zilnic dispozitivul asigura confort si reduce durerea in timpul mersului. Produsul este realizat in urma studiilor clinice si este proiectat in mod ergonomic. Datorita meterialului textil acesta ramane in pozitie carespunzatoare asigurand mobilitate si confort pe toata durata purtarii. 

Cumparati protectorul pentru mont, online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid la cele mai avantajoase preturi. 

Nota pentru produsul Protector de mont: 4.03/ 5 (30 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse