Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Protector de mont din silicon Pedag

Protectorul de mont din silicon se aplica foarte usor, nu ingreuneaza incaltatul si nu este dificil in timpul mersului. Acest produs are marime universala. Este testat dermatologic si rezistent la apa.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda protectorul de mont din silicon pedag

Acest protector din silicon de la Pedag este un dispozitiv medicat realizat special pentru a ajuta montul de la degetul mare. Este folositor in cazul pacientilor cu degete suprapuse si impiedica formarea leziunilor, iritatiilor si calozitatilor. Aceste suporturi sunt indicate inclusiv persoanelor care sufera de diabet.

Caracteristici ale protectorului de mont din silicon pedag

Acest produs este confectionat dintr-un gel special, de foarte buna calitate si care se muleaza perfect pe forma montului. Poate fi spalat si refolosit. Siliconul, moale si neted, ofera confort in timpul purtarii. Are memoria formei piciorului, nu aluneca, iar dupa purtare revine la forma initiala.

 

CUMPARA PROTECTORUL DE MONT DIN SILICON PEDAG, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Protector de mont din silicon Pedag: 3.56/ 5 (9 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse