Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Protector pentru bataturi si negi Pedag Corn Pad

Degetele noastre suporta o incarcatura mare si sunt adesea incordate. Pantofii prea stramti, tocurile prea inalte, efortul sau activitatile sportive intense, pot deforma si pot sa raneasca degetele de la picioare. Protectorul pentru bataturi si negi Pedag Corn Pad ofera solutii pentru o multime dintre aceste probleme.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda protectorul pentru bataturi si negi Pedag Corn Pad

Acest produs este autoadeziv si protejeaza degetele de la picioare, reducand disconfortul produs de bataturi. Datorita formei sale speciale, protectorul Pedag Corn Pad diminueaza durerea la compresiunea negilor. Mai mult, protectorul din gel contine o lotiune hidratanta care ajuta pielea si il face placut in perioada folosirii.

Caracteristici ale protectorului pentru bataturi si negi Pedag Corn Pad

Acest protector pentru bataturi ofera toleranta cutanata si igienica. Este un produs confectionat dintr-un material elastic, rezistent la apa si spalare. Se adapteaza oricarui tip de picior sau deget si poate fi refolosit.

 

CUMPARA PROTECTORUL PENTRU BATATURI SI NEGI PEDAG CORN PAD, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Protector pentru bataturi si negi Pedag Corn Pad: 3.58/ 5 (12 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse