Proteza externa de san naturala

Cod Produs: 4001N

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Cantitate

Pret:  370 RON

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Este o proteza de san cu forma triunghiulara, externa si simetrica, care poate fi folosita, atat în partea stanga, cat si in cea dreapta a pieptului. Aspectul produsului este unul anatomic si natural, fiind adaptat nevoilor si trasaturilor fiecarei femei.

Pentru ce se recomanda proteza externa de san naturala

Proteza externa de san naturala este cu forma intreaga si usoara, realizata dintr-un silicon foarte usor, putand fi purtata pe orice parte a pieptului, in vederea echilibrarii volumului.
Aceasta este confectionata din gel siliconic, sustinuta de o membrana poliuretanica, adaptata fiecarui tip de piele, recomandandu-se femeilor cu bust plat si piept mare.

Caracteristici ale protezei externe de san naturala

Proteza externa de san naturala reprezinta o optiune potrivita dintr-o serie variata de accesorii si proteze mamare, oferind discretie, naturalete si protectie in orice moment. Sunt recomandate, din punct de vedere al calitatii, de catre producator.
Este indicat ca protezele externe de san naturale sa fie curatate cu sapun fin si PH neutru, in apa calduta, iar ulterior, clatite si uscate.

Alegerea marimii protezelor de san si a sutienelor post-mastectomie:

proteze externe post mastectomie• Primul pas este sa masori circumferinta cutiei toracice (imediat sub sani), exemplu 85 cm;
• Aceasta dimensiune, rotunjita in jos sau in sus, reprezinta marimea sutienului;
• Urmatorul pas este sa masori cu centimetrul exact zona bustului.
Trebuie sa treci centimetrul chiar deasupra sanilor, purtand sutienul care ti se potriveste cel mai bine, exemplu 102 cm.
Apoi, scazi din cm marimii bustului, cm circumferintei cutiei toracice.
Exemplu: 102 cm – 85 cm = 17 cm, rezulta ca marimea cupei tale este “C”.

 

Ai nelamuriri? Intreaba personalul din locatiile de tehnica medicala Catena Pas cu Pas despre alegerea marimii potrivite.