Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Pulpiera elastica

Pulpiera elastica reprezinta o solutie eficienta pentru a preveni suprasolicitarea musculaturii coapsei. Este usor de asezat si de dat jos, exercita presiune pe zona aplicata.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda pulpiera elastica

Acest produs este indicat in patologia musculara a coapsei, in cazul contuziilor, al durerilor, spasmelor musculare sau atrofia cvadricepsului. Ajuta in cazul pacientilor carora li se recomanda fizioterapie si al persoanelor care practica sportul sau activitati fizice sustinute. Pulpiera se recomanda si in cazul celor care au suferit intinderi musculare sau rupturi partiale.

Caracteristici ale pulpierei elastice

Pulpiera elastica este confectionata dintr-un material de buna calitate, rezistent la purtari indelungate si care poate fi spalat. Poate fi utilizata atat pentru piciorul stang, cat si pentru cel drept, fiind confortabil de purtat pe tot parcursul zilei.

Marimi disponibile: S, M, L, XL, XXL

 

CUMPARA PULPIERA ELASTICA TIP BANDA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Pulpiera elastica: 4.43/ 5 (7 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse