Punga pentru voma cu banda absorbanta GelMax

Cod Produs: 7733987

Nota produs: 4.83/5 (6 voturi)

Cantitate

Pret: lei

Cuvinte cheie: , , , , ,

Descriere

Punga pentru vomă CareBag cu bandă GelMax super absorbantă a fost special concepută pentru a înlocui recipientele de vomă tradiţionale şi poate fi folosită atât de adulţi cât şi de copii. Ambalată într-o cutie de carton tip dispenser, punga absoarbe voma în câteva secunde şi limitează mirosurile. După ce este legată, punga se poate arunca, eliminând etapele de curăţare, spălare şi dezinfectare ale recipientelor de vomă clasice.

Avantaje:
Gata de utilizat; Reduce riscurile şi costurile asociate în cazul infecţiilor intraspitaliceşti; Elimină etapa de curăţare şi dezinfectare a recipientelor de vomă clasice; Elimină mirosurile neplăcute când sunt închise; Reduce volumul spaţiilor de depozitare; Reduce timpul de muncă al personalului; Sunt mult mai practice decât recipientele de vomă tradiţionale; Reduce costurile şi elimină sarcinile neplăcute ale personalului; Minimizează expunerea personalului la fluidele corporale

Indicaţii:
Unităţi pre şi post operatorii
Transport de urgenţă
Ambulatorii şi clinici
Radiologie oncologică
Departamente de urgenţă
Geriatrie şi pediatrie

Instrucţiuni de utilizare
Deschideţi cutia de carton şi scoateţi o pungă.
Despaturiţi punga, deschideţi-o şi ţineţi-o cu ambele mâini.
Vomitaţi în pungă.
Aşteptaţi 1 sau 2 minute pentru ca întreg conţinutul (max. 450 ml) să se transforme în gel.
Pentru a închide punga, trageţi de cele două şnururi în acelaşi timp, cel albastru de o parte şi cel alb de partea cealaltă şi apoi legaţi.
Eliminarea: Aruncaţi punga după folosire la deşeuri obişnuite sau la deşeuri periculoase dacă este cazul. Acest produs este în conformitate cu reglementările privind riscurile de poluare a mediului după incinerare şi nu elimină nici un derivat clorurat care s-ar putea transforma în dioxină.
Atenţionări: Produs de unică folosinţă. A nu se folosi de mai multe ori. Clătiţi bine ochii în cazul contactului şi apelaţi un medic dacă este necesar. În caz de ingerare, cereţi imediat sfatul medicului şi arătaţi-i ambalajul. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Pretul afisat este per bucata, o cutie contine 20 buc

Ati putea dori, de asemenea…