Rolator ortopedic cu 4 roti

Cod Produs: GM - 4258 2

Nota produs: 3.46/5 (50 voturi)

Cantitate

Pret:  430 RON

Cuvinte cheie: , , , , ,

Rolatorul ortopedic cu 4 roti este indicat  persoanelor cu mobilitate scazuta sau care sufera de handicap locomotor temporar ori permanent. Ofera stabilitate si siguranta in utilizare, se preteaza pentru deplasari pe distante mai lungi datorita scaunelului cu care este prevazut si care ii permite oricand utilizatorului un moment de odihna.

Pentru ce se recomanda rolatorul ortopedic cu 4 roti

Acest cadru rolator de mers are patru roti si este dotat cu sprijin pentru sezut, fiind usor de utilizat de catre persoanele cu mobilitate scazuta. Bancuta pentru sezut este ideala pentru ca permite utilizatorului sa se odihneasca atunci cand doreste, iar cosuletul atasat poate fi utilizat fie pentru mici cumparaturi, fie pentru transportarea obiectelor persoanale.

Caracteristici ale rolatorului ortopedic cu 4 roti

Rolatorul este fabricat din aluminiu dur eloxat, rezistent la socuri mecanice, certificat prin CE Certificate Drop Test.  Acest cadru rolator include urmatoarele subansamble: frana de mana, accesorii cos de cumparaturi si suport pentru sezut.
Culori disponibile: Maro.

 

CUMPARA  ROLATORUL ORTOPEDIC CU 4 ROTI, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS