Rolator ortopedic cu 4 roti, cos, scaun si tavita

Cod Produs: GM -4258

Nota produs: 4.11/5 (27 voturi)

Cantitate

Pret:  430 RON

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Datorita cosului atasat, rolatorul este folositor pentru cumparaturi sau pentru transportarea lucrurilor personale. In afara cosului pentru cumparaturi, dispune si de un scaun pentru odihna, care, datorita tavitei cu 4 puncte de fixare, poate fi transformat intr-o masuta mobila pentru servit masa.

Pentru ce se recomanda rolatorul ortopedic cu 4 roti, cos, scaun si tavita

Rolatorul ortopedic cu patru roti este un produs destinat persoanelor cu mobilitate scazuta sau pacientilor care nu au stabilitate in timpul mersului. Este ideal pentru cei care isi doresc o viata activa in ciuda problemelor locomotorii de care sufera.

Caracteristici ale rolatorului ortopedic cu 4 roti, cos, scaun si tavita

Pentru mai multa siguranta, rolatorul dispune de doua frane cu manere ergonomice si un sistem de blocare a rotilor. Chiar daca este din otel si are roti cu cauciucuri pline, este foarte usor de transportat si depozitat. Bratele sunt ajustabile pe inaltime, fiind usor de folosit atat de persoanele inalte, cat si de cele mici de statura.

 

CUMPARA ROLATORUL ORTOPEDIC CU 4 ROTI, COS, SCAUN SI TAVITA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS