• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Rolator ortopedic cu 4 roti si suport pentru sezut

Cod Produs: RX146

Nota produs: 2.96/5 (26 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , ,

Rolatorul ortopedic cu 4 roti este un dispozitiv medical recomandat persoanelor in varsta sau care au probleme de mobilitate sau care prezinta pierderi de echilibru. Are cadrul din aluminiu de culoare albastru lucios si finisaje de foarte buna calitate. Cadrul rolatorului ortopedic este prelucrat electro-chimic impotriva umezelii, prafului si a petelor de mancare.

Cum se foloseste rolatorul ortopedic cu 4 roti

Rolatorul cu 4 roti este ideal atat pentru plimbarile scurte, cat si pentru plimbarile lungi, deoarece are o greutate mica, reducand efortul de impingere. Rolatorul ortopedic cu patru roti este dotat cu o bancheta de odihna, dotata cu spatar. Manerele rolatorului cu 4 roti au reglaj pe verticala, iar partea de sprijin a palmelor este acoperita cu un PVC din material dur care, permite o priza buna in timpul mersului.
Imobilizarea pe termen lung a rolatorului cu 4 roti  se realizeaza apasand in jos levierele franelor. Acestea raman in pozitie blocat, iar utilizatorul se poate urca fara probleme pe bancheta de odihna sau se poate sprijini. La ridicarea leviereler de frana rolatorul devine mobil si se poate continua plimbarea. Franarea imediata se obtine tragand in sus levierele franelor, dupa oprire, se elibereaza levierele, acestea revin la pozitia initiala si se poate relua deplasarea.

Specificatii tehnice rolator ortopedic cu 4 roti

Rolatorul ortopedic are o greutate proprie de 7 kg si poate sustine o greutate maxima per utilizator de, 100 kg. Distanta de la manerele de sprijin si pana la sol este de minim 86 cm si maxim 97 cm. Distanta de la sezut la sol este de 55 cm, iar dimensiunea sezutului este de 33 x 38 cm. Ca si latime intre manere avem 44 cm din 61 cm cat masoara latimea totala a rolatorului. Este dotat cu 4 roti individuale cu diametru de 14 cm.

 

CUMPARA ROLATOR ORTOPEDIC CU 4 ROTI SI SUPORT PENTRU SEZUT, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS