Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Rolator ortopedic cu trei roti si cos pentru cumparaturi

Rolatorul este un dispozitiv ortopedic dedicat persoanelor cu deficiente de mobilitate, persoanelor in varsta, pentru a le facilita deplasarea. Cosul din dotare ii permite utilizatorului sa faca mici cumparaturi sau sa transporte bunurile personale. Se poate utiliza atat in spatii exterioare, cat si la interior deoarece este simplu de manevrat printre piesele de mobilier din casa sau printre rafturile din supermarket.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda rolatorul ortopedic

Pacientii care au probleme de stabilitate pot utiliza acest rolatorul ortopedic pentru deplasarea in conditii de siguranta. Acesta este prevazut cu frane cu sistem de autoblocare, are 3 roti pline din cauciuc (20 cm, cu 5 cm  grosime) care permit folosirea pe suprafete diverse: iarba, pietris, asfalt, covor.
Este foarte stabil si usor de manevrat.

Caracteristici ale rolatorului ortopedic

Rolatorul ortopedic cu trei roti si cos pentru cumparaturi are manere ergonomice si reglabile pe inaltime pana la 92 cm, astfel incat se poate adapta cu usurinta nevoilor celui care il foloseste.

Dispozitivul are structura din otel vopsit epoxy, este pliabil si usor, fiind transportat si depozitat cu usurinta. Nu ocupa mult spatiu.

Are o greutate de 7 kg si poate sustine un pacient de 120 kg.

 

CUMPARA  ROLATORUL ORTOPEDIC CU TREI ROTI SI COS PENTRU CUMPARATURI, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Rolator ortopedic cu trei roti si cos pentru cumparaturi: 4.22/ 5 (9 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse