Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta

S-a descoperit tratamentul impotriva rinitelor alergice care nu necesita medicamente

Nasul este solicitat incontinuu sa raspunda la modificarile mediului si sa opuna rezistenta la stimuli externi iar atunci cand acest mecanism se accentueaza, intervine rinita alergica.

Rinita alergica este o afectiune acuta sau cronica a mucoasei nazale ce apare ca urmare a unor reactii imunologice datorata expunerii la anumiti alergeni, ceea ce determina inflamarea mucoasei nazale. Aceasta are simptome asemanatoare cu raceala, pacientii confruntandu-se cu nas infundat, stranuturi si congestie.

Rinita alergica este de doua tipuri: sezoniera si perena, cea sezoniera, sau febra fanului este provocata de alergenii din polenul copacilor, pe cand cea perena persista pe tot parcursul anului si este cauzata de praf, mucegai, animale sau gandaci de bucatarie.

Studiile arata ca rinita alergica este intr-o continua expansiune, aceasta fiind intalnita din ce in ce mai des si afectand din ce in ce mai multe tari. Pe langa simptomele cu care probabil v-ati obisnuit, stranutul, rinoreea, aceasta afectiune inflamatorie afecteaza calitatea vietii, a somnului si starea generala a pacientului.

Daca in cazul tau simptomele apar ocazional dar nu dispar cu ajutorul medicamentelor apeleaza la un medic.

Tratamentul medicamentos implica administrarea de corticosteroizi intranazali si antihistaminice, elemente care provoaca efecte secundare si nu sunt recomandate tuturor persoanelor. De cele mai multe ori medicamentele provoaca tahicardie, vedere incetosata, uscaciunea mucoasei nazale, senzatii de arsura si chiar sangerari nazale. Foarte important de stiut este ca medicatia nu vindeca rinita alergica, ci doar reduce simptomele.

Care e cea mai eficienta metoda in tratarea rinitelor alergice?

Studiile arata ca cea mai eficienta metoda de a trata rinita alergica este fototerapia, o noua optiune terapeutica care s-a dovedit a fi sigura si eficace.

Bionette este primul dispozitiv electronic ce trateaza rinitele alergice folosind fototerapia ce utilizeaza lumina LED. Acest dispozitiv revolutionar este foarte simplu si usor de folosit. Bionette prezinta doua sonde emitatoare de lumina ce se introduc simultan in ambele nari, reducandu-se astfel simptomele rinitei alergice. Unul dintre cele mai importante atuuri ale acestui dispozitiv este faptul ca nu are efecte secundare si nu da dependenta.

Bionette este un dispozitiv ce poate fi folosit cu usurinta de 2-3 ori pe zi timp de 4-5 minute, urmand a se reduce utilizarea pe masura ameliorari.

Text: M.G

INTERESAT DE S-A DESCOPERIT TRATAMENTUL IMPOTRIVA RINITELOR ALERGICE CARE NU NECESITA MEDICAMENTE? ITI RECOMANDAM ACESTE PRODUSE
Alte stiri din aceeasi categorie

Disectomia lombara

Disectomia lombara

Termenul “disectomie” defineste inlaturarea pe cale chirurgicala a materialului discului herniat care preseaza pe o radacina spinala. Mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, cum ar fi discotomia, decompresia discului, nucleotomie, sau nucleoliza. Aceasta procedura presupune inlaturarea portiunii centrale a discului intervertebral, a nucleului care provoaca durere stresand maduva spinala sau nervii spinali. 

Citeşte mai mult >

Descopera cum iti poti masura tensiunea arteriala acasa

Vi s-a intamplat ca atunci cand nu va simtiti bine si consultati un medic acesta sa va masoare in primul rand  tensiunea arteriala? Prin aceasta se verifica presiunea exercitata asupra peretilor vasculari pe parcursul contractiilor inimii. Valoarile normale ale tensiunii arteriale ar trebui sa se incadreze sub 130/85 mm Hg.

Citeşte mai mult >