Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Saboti medicali barbatesti PodoWell Duflex albastru bleumarin

Sabotii barbatesti PodoWell Duflex sunt conceputi spre a fi purtati cu precadera in clinici si spitale, insa sunt indicati si pentru persoanele care se confrunta cu pinteni calcaneeni, micoze, atrofierea boltei plantare, probleme ale coloanei vertebrale. Sub greutatea si temperatura corpului, sabotii iau forma piciorului, iar talpa usor inclinata contribuie la reducerea durerilor de la nivelul coloanei si mentine o postura corecta a acesteia.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda sabotii barbatesti PodoWell Duflex

Sabotii medicali barbatesti PodoWell Duflex sunt recomandati personalului medical, profesionistilor din unitatile medicale care petrec multa vreme in stand in picioare, farmacistilor, celor ce lucreaza un laboratoare. Fata de alte produse similare existente pe piata, acesti saboti, proiectati intr-un laborator coreean, din material termoactiv, se “muleaza” sub actiunea greutatii si temperaturii corpului pe forma piciorului si permit absorbtia socurilor la contactul cu solul/ suprafata de contact.

Flexibili, usori, fara cusaturi care sa genereze frecarea de piele, sunt confortabili si ajuta la un mers relaxat. Sabotii PodoWell Duflex sunt indicati si pacientilor cu pinteni calcaneeni, micoze ale piciorului, celor care sufera de atrofierea boltei plantare ori care se confrunta cu probleme ale coloanei vertebrale.

Caracteristici ale sabotilor barbatesti PodoWell Duflex

Sabotii barbatesti PodoWell Duflex au forma ortopedica si suport plantar pronuntat. Datorita talpii cu o usoara inclinatie, acestia contribuie la reducerea durerilor de spate, imbunatatirea posturii coloanei vertebrale.

Produsul este certificat de catre Alianta Germana impotriva durerilor de spate (AGR). Acesta nu contine substante toxice (respecta normele REACH - Regulamentul privind inregistrarea, evaluarea, autorizarea si restrictionarea substantelor chimice).

Extrem de usori, sabotii PodoWell Duflex cantesc numai 134 grame / picior (greutatea specifica marimii 43).

Cum intretinem sabotii medicali PodoWell Duflex
Se curata manual cu apa calda si sapun, cu ajutorului unei carpe. Nu se curata in masina de spalat haine/ vase si nu se introduc in uscatorul pentru rufe.
Nu se recomanda expunerea prelungita la soare sau in preajma altor surse de caldura. Nu se sterilizeaza in autoclava.

Marimi 39-47.
* Inainte de efectuarea unei comenzi online, va rugam sa verificati telefonic disponibilitatea marimilor.

Vezi si varianta saboti medicali unisex PodoWell Duflex albi.

 

CUMPARA SABOTI BARBATESTI PODOWELL DUFLEX, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Saboti medicali barbatesti PodoWell Duflex albastru bleumarin: 5.00/ 5 (3 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse