Saltea antiescara tubulara

Cod Produs: BME001-3

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Cantitate

Pret:  669 RON

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Saltea antiescara tubulara pentru persoanele care petrec multa vreme in pat.

De ce este necesara salteaua antiescara?

Escarele sau ulcerele de decubit/ presiune cum sunt cunoscute in terminologia medicala, apar sub forma unei leziuni atunci cand tesuturile nu sunt irigate suficient.
Persoana care petrece mult timp stand in pat in aceeasi pozitie este predispusa la aparitia escarelor.
Cei mai afectati sunt pacientii din unitatile medicale aflati in stare de inconstienta, la terapie intensiva, persoanele imobile sau cu mobilitate limitata.

De ce apar escarele?
Asupra tesutului (pielii) se exercita constant o presiune atunci cand persoana nu se misca. Presiunea vine de la contactul prelungit dintre suprafata dura a patului si os.
Apoi, mai intervine si frecarea corpului de lenjeriile de pat, atunci cand se folosesc tehnici impropii de schimbare a pozitiei.

Caracteristici saltea antiescara tubulara

• Material PVC
• Perioada ciclului: 1 / 10min (1 / 12min)
• Dimensiuni (L * W): 2000mm x 980mm
• Greutate durabilă: 100 kg
• Culoare albastru.

Cum previne salteaua aparitia escarelor?

Cu ajutorul aerului care patrunde, salteaua se umfla alternativ cu scopul de a reduce presiunea prelungita la nivelul tesuturilor. In acelasi timp realizeaza un masaj bland care permite o mai buna circulatie a sangelui si o buna oxigenare a tesuturilor.

 

COMANDA SALTEA ANTIESCARA TUBULARA ONLINE SI IN RATE. LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS