Saltea antiescare de decubit

Cod Produs: VP410300

Nota produs: 3.34/5 (41 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , ,

Salteaua antiescara ajuta in prevenirea escarelor de decubit.

Pentru ce se recomanda salteaua antiescare de decubit

Salteaua contra escarelor de decubit este un produs adresat pacientilor care in urma unei accidentari, boli, deficiente de mobilitate ori din cauza varstei, petrec timp indelungat in pat, fiind astfel expusi riscului de a dezvolta rani (escare), ce pot macina pielea, ajungand pana la os in stadiile avansate.

Dispozitivul functioneaza pe urmatorul principiu: punctele de sprijin ale corpului pe saltea trebuie schimbate din 3 in 3 minute. Schimbarea punctelor de sprijin limiteaza astfel compresia indelungata a vaselor sangvine cu zonele osoase si este permisa irigarea tesuturilor.

Caracteristici ale saltelei antiescare de decubit

Salteaua antiescara se aseaza peste o saltea normala si se conecteaza la compresorul cu presiune reglabila. Salteaua este formata din doua serii de celule, iar compresorul alterneaza automat presiunea aerului dintr-o serie in alta. Aceasta alternare are loc din 3 in 3 minute, conservand astfel microcirculatia sangvina subcutanata.

Presiunea se regleaza in functie de greutatea pacientului.
Greutate maxima suportata: 110 kg. Greutatea minima care permite eficienta saltelei: 50 kg.

 

CUMPARA SALTEAUA ANTIESCARE DE DECUBIT, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS