Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Saltea medicala

Salteaua medicala este confectionata din materiale rezistente si de foarte buna calitate. Contine burete ignifug imbracat intr-o husa de protectie, husa lavabila si dotata cu fermoar. Husa saltelei medicale este usor de curatat si de intretinut. Pentru o mai buna ingretinere se recomanda folosirea saltelei impreuna cu o aleza impermeabila cauciucata.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda salteaua medicala

Salteaua medicala este destinata persoanelor cu deficiente de mobilitate, pacientilor care petrec foarte ult timp in pat. Asigura un grad ridicat de confort pacientilor, protectie la incontinenta urinara, putand fi folosita perioade lungi de timp.

Caracteristici ale saltelei medicale

Salteaua medicala are urmatoarele dimensiuni: grosime – cca 20 cm, lungime – 193 cm, latime 89 cm, inaltime – 8 cm. Este potrivita atat pentru paturile normale, cat si pentru paturile medicale. Dimensiunile saltelei medicale sunt compatibile si pentru pat medical tip BP2100.

 

CUMPARA SALTEAUA MEDICALA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Saltea medicala: 4.00/ 5 (11 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse