Sampon medicinal + Gel de dus + Apa medicinala

Cod Produs: AQM-CAMP3

Nota produs: 4.71/5 (7 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , ,

Descriere

Bazat pe studii clinice, samponul de la Aqua Medica este indicat atat pentru adulți, cat și pentru copiii cu vârsta de peste 6 luni. Samponul este recomandat pentru combaterea scuamelor și a mâncărimilor neplăcute ale scalpului afectat de psoriazis și dermatite seboreice.Protejează pielea capului prin îmbunătăţirea stratului de barieră, crește nivelul de hidratare al acesteia, ameliorează mâncărimea, îndepărtează scuamele și reglează secreția de sebum. Curăță delicat. Combinația eficientă de ingrediente reprezintă un tratament sigur pentru scalpul cu probleme. Apa medicinală AquaMedica are o acțiune semnificativ antimicrobiană, diminuează senzația de mâncărime și influențează pozitiv aspectul pielii. La nivelul firului de păr D-panthenolul este fortifiant, întăritor și extrem de util pentru proprietățile sale emoliente și hidratante, îmbrăcând în totalitate firul de păr, netezindu-l și conferindu-i strălucire. Gelul de Aloe Vera asigură starea de sănătate perfectă pielii capului, stimulează circulația la nivelul capilarelor favorizând creșterea părului. Ajută în tratarea mătreții, psoriazisului și altor eczeme ce pot apărea la nivelul scalpului. Proteinele de grâu regenerează structura fibrei capilare.

Mod de aplicare: de 2-3 ori/săptămână pe pielea umezită a capului, se maseză prin mișcări circulare și se lasă să acționeze aproximativ 3 minute, după care se spală temeinic cu apă călduță.

+

Gelul de dus imbogatit cu ulei de baie este recomandat in tratarea psoriazisului, escarelor,dermatitelor, neurodermatitelor si eczemelor. Alături de Apa medicinală AquaMedica conține peste 48% uleiuri naturale (ulei de măsline, ulei de floarea soarelui, ulei de migdale, ulei din germeni de grâu, vitamina E), ce hrănesc şi ajută stratul lipidic al pielii prin creșterea nivelului de hidratare. Conținutul mare de vitamina E din uleiul din germeni de grâu, din uleiul de floarea soarelui, uleiul de migdale și uleiul de măsline revitalizează pielea, accelerează vindecarea țesuturilor, reducând pruritul și disconfortul cauzat de manifestarea eczemelor și a psoriazisului.

Mod de aplicare: de1- 2 ori/zi pe pielea umedă a corpului, se maseză ușor și se clătește cu apă. În cazul băii în cadă se vor turna, în apă, câteva picături de AquaMedica – Gel de duș și ulei de baie.

+ CADOU 

Apa medicinala Aqua Medica ofera spectru larg de acțiune și profil de siguranță datorită bogatei mineralizări, dar și a lipsei ingredienţilor de sinteză. Apa medicinala este indicata in tratarea si prevenirea psoriazisului, escarelor, dermatitelor si eczemelor. Prin formula sa unică deține proprietăți reparatorii ale tegumentului, de stopare a inflamațiilor, de diminuare a senzației de mâncărime și de îngrijire a pielii foarte sensibile. Recomandata adultilor si copiilor cu varsta de peste 6 luni. Mod de aplicare, 2-5 ori/zi pe perioada manifestării dermatitelor și a eczemelor, prin pulverizare pe suprafețele afectate ale pielii.

1000ml conțin: 10.1 mg de sodiu; 12.4 mg de calciu; 486.7 mg de magneziu; 178.4 mg de fier (II); 254.7 mg fier (III); 26.5 mg de mangan; 25.6 mg de zinc; 3112.4 mg de sulfat; 4130.6 electroliţi.