Sandale ortopedice pentru copii nr. 18-30, diverse culori

Cod Produs: PED35/36

Nota produs: 3.94/5 (17 voturi)

Sterge

Cantitate

Pret:  346 RON

Cuvinte cheie: , , ,

Sandalele ortopedice personalizate sunt realizate in urma scanarii piciorului copilului cu ajutorul procedurii de amprentare plantara computerizata. Amprentarea plantara computerizata dar si confectionarea sandalelor ortopedice personalizate se realizeaza sub observatia si la indicatiile personalului specializat de la Catena Pas cu Pas.

Pentru ce se recomanda sandalele ortopedice personalizate pentru copii

Sandalele ortopedice personalizate pentru copii respecta intocmai tiparul care a rezultat in urma amprentarii computerizate si sunt confectionate din materiale de calitate superioara. Modelele pot fi alese in functie de diagnosticul fiecarui pacient si de recomandarile medicului ortoped specialist: picior plat valg, picior scobit etc.

Retineti ca factorul cel mai important in prevenirea piciorului plat este incaltamintea conceputa si fabricata corect. Tocmai din aceasta cauza am creat gama de incaltaminte ortopedica PEDY, in fabricarea carora am tinut cont de toate cele 6* aspecte esentiale ce contribuie la crearea unei pereche de incaltaminte perfecte.
* Statica optima, botul pantofului, partea anterioara larga (ce permite miscarea libera a labei piciorului si a degetelor), calcaiul supinat, materia prima folosita (talpa exterioara – antiderapanta), piele natural box de calitate superioara.

Caracteristici ale sandalelor ortopedice pentru copii

Aceste sandale ortopedice pot fi executate intr-o gama variata de modele, sisteme de inchidere si combinatii de culori. Pentru confectionarea unei perechi de sandale personalizate puteti opta pentru piele lucioasa sau intoarsa, inchidere cu catarama, siret sau scai. Termenul de executie este de 15 zile. Modelul din imagine este cu titlu de prezentare.

Procedura de amprentare plantara computerizata se realizeaza GRATUIT la Centrele de diagnosticare a talpii din:

BRASOV

BUCURESTI


Deschide videoclipul