Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Sandale ortopedice personalizate pentru copii 20-31

Sandalele ortopedice personalizate se confectioneaza dupa ce piciorul a fost scanat folosind procedura de amprentare plantara computerizata. Amprentarea plantara computerizata si fabricarea sandalelor se realizeaza numai sub observatia si la indrumarile personalului specializat Catena Pas cu Pas. Aceste sandale respecta intocmai tiparul care a rezultat dupa amprentarea computerizata, fiind fabricate din materiale de foarte buna calitate.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda sandalele ortopedice personalizate pentru copii

Modelele pot fi alese in functie de diagnosticul fiecarui pacient si de recomandarile medicului ortoped: platfus, degetele de porumbel (varfurile degetelor sunt orientate spre interior) etc.
Retineti ca sansele de corectare ale unor anumite afectiuni ale piciorului, precum piciorul plat, se reduc pe masura ce copilul inainteaza in varsta.

Caracteristici ale sandalelor ortopedice personalizate pentru copii

Sandalele personalizate pot fi confectionate intr-o gama variata de modele, cu diverse sisteme de inchidere si in combinatiile de culori dorite. Pacientii pot sa aleaga piele lucioasa sau piele intoarsa, pot alege inchiderea cu siret, pe cea cu scai (arici) ori catarama. Termenul de executie al sandalelor este de 15 zile. Modelul din imagine are titlu de prezentare.

 

Procedura de amprentare plantara computerizata se realizeaza GRATUIT la Centrele de diagnosticare a talpii din magazinele Catena Pas cu Pas – Bucuresti:
• Stefan cel Mare nr. 48 (0741.106.729)
• Str. Nerva Traian nr. 16 (0743.004.100)
• Dr. Felix nr. 75 (0743.004.567)
• B-dul Ion Mihalache nr. 193 (0744.381.843).​.

 

CUMPARA SANDALELE ORTOPEDICE PERSONALIZATE PENTRU COPII, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Sandale ortopedice personalizate pentru copii 20-31: 4.00/ 5 (10 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse