Scar Fx Plasture siliconic cicatrice 25 x 30 cm

Cod Produs: 11012

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Cantitate

Pret:  629 RON

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Scar Fx Plasture siliconic cicatrice 25 x 30 cm este un produs medical recomandat pentru pentru tratamentul cicatricilor noi sau mai vechi, indiferent de tipul ori de culoarea pielii, ajutand la imbunatatirea aspectului si texturii cicatricilor. Se recomanda utilizarea impreuna cu Scar Esthetique crema cu silicon pentru cicatrici, pentru un efect mai rapid.

Pentru ce fel de cicatrici este recomandat Scar Fx Plasture siliconic cicatrice 25 x 30 cm

  • Tratarea cicatricilor hipertrofice
  • Tratarea cicatricilor cheloide
  • Cicatrici post acnee
  • Vergeturi
  • Cicatrici aparute in urma arsurilor
  • Post operatii chirurgicale*

* Retineti ca acest produs medical poate fi utilizat dupa scoaterea firelor, atunci cand cicatricea este perfect inchisa si nu supureaza.

Cum functioneaza Scar Fx Plasture siliconic cicatrice 25 x 30 cm

Acest plasture actioneaza asupra texturii si coloritului cicatricelor, contribuind la imbunatatirea texturii pielii si a coloritului lor, aplatizandu-le pe cele proeminente. Este usor de utilizat – se aplica ziua deasupra cicatricei, maxim 12 ore/zi.

Plasturele se prezinta sub forma unei foi fine din silicon, este usor maleabil, adaptandu-se pe zona unde se doreste aplicarea acestuia. Plasturele trebuie sa aiba marimea necesara cicatricii tratate, deoarece trebuie sa acopere complet cicatricea si inca 5-6mm peste, pentru ca efectul acestuia sa fie complet. Se aplica pe pielea curatata in prealabil.

COMANDA SCAR FX PLASTURE SILICONIC CICATRICE 25 X 30 CM, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS