Scar Fx Plasture siliconic cicatrici 2.5 x 30 cm

Cod Produs: 10112

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Scar Fx Plasture siliconic cicatrici 2.5 x 30 cm este un produs medical recomandat pentru pentru tratamentul cicatricilor noi sau mai vechi, indiferent de tipul ori de culoarea pielii. Ajuta la imbunatatirea aspectului si structurii cicatricilor. Se recomanda utilizarea impreuna cu Scar Esthetique crema cu silicon pentru cicatrici, pentru un efect mai rapid.

Pentru ce fel de cicatrici este recomandat plasturele siliconic pentru cicatrici 2.5 x 30 cm

  • Tratarea cicatricilor hipertrofice
    Tratarea cicatricilor cheloide
  • Cicatrici post acnee
  • Vergeturi
  • Cicatrici aparute in urma arsurilor
    Post operatii chirurgicale*
    * Retineti ca acest produs medical poate fi utilizat dupa scoaterea firelor, atunci cand cicatricea este perfect inchisa si nu supureaza.

Cum functioneaza plasturele siliconic pentru cicatrici

Plasturele reface tesutul cicatricelor, lasand pielea moale si fina. Imbunatateste textura si culoarea acestora, lucrand asupra coloritului pielii din jurul cicatricilor, aplatizandu-le pe cele proeminente.
Este usor de utilizat – se aplica ziua deasupra cicatricei, maxim 12 ore/zi.

Plasturele se prezinta sub forma unei foi fine din silicon, este usor maleabil, adaptandu-se pe zona unde se doreste aplicarea acestuia. Plasturele trebuie sa aiba marimea necesara cicatricii tratate, deoarece trebuie sa acopere complet cicatricea si inca 5-6mm peste, pentru ca efectul acestuia sa fie complet.

COMANDA PLASTURE SILICONIC PENTRU CICATRICI 2.5×30 CM, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS