ScarFx Plasture siliconic cicatrice 15 x 120 cm

Cod Produs: 10648

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , ,

ScarFx Plasture siliconic pentru tratamentul cicatricilor 15 x 120 cm, indiferent de tipul de piele ori culoare. Ofera rezultate extraordinare cand este folosit impreuna cu crema ScarEstetique.

Cum functioneaza plasturele siliconic pentru tratamentul cicatricei

• Medicii din intreaga lume au utilizat elastomerii siliconici pentru tratarea cicatricilor hipertrofice si keloide precum si pe cele cauzate de arsuri sau operatii chirurgicale.
• In literatura medicala de specialitate se regasesc peste 50 de articole in ultimii 16 ani despre tratarea cicatricilor folosind acasta tehnologie.
• Pansamentul siliconic ScarFix este un produs medical ce ajuta la imbunatatirea estetica a cicatricilor noi sau mai vechi.
• Are eficienta remarcabila in cosmetizarea cicatricilor keloide, hipertrofice, cauzate de arsuri sau de operatii chirurgicale, chiar daca acestea au fost dobandite cu mai mult timp in urma.
• Tratamentul cu acest produs este acesibil din punct de vedere al costului si reface tesutul cicatricelor de orice fel, moale si fin.

Tratamentul cu pansamentul siliconic lucreaza asupra coloritului pielii din jurul cicatricilor aplatizand in acelasi timp pe cele proeminente. Este usor de folosit si nu au fost raportate reactii adverse.

Pansamentul siliconic ScarFix este o foaie fina din silicon usor maleabila si pliabila ce se contureaza perfect in orice parte a corpului uman. Se aplica ziua deasupra cicatricei. ScarFix este cea mai ieftina metoda de tratare si cosmetizare a cicatricelor.

Dimensiuni pansament tratare cicatrici 15 X 120 cm
Cutia contine un plasture

 

COMANDA SCARFX PLASTURE SILICONIC CICATRICE 15 X 120 CM, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS