Scaun de baie fara spatar cu sezutul in forma de U Dr. Happy

Cod Produs: JL7961

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Cantitate

Pret:  99 lei

Cuvinte cheie: , , , , ,

Scaunul de baie fara spatar cu sezutul in forma de U Dr. Happy este realizat din aluminiu anodizat, are o inaltime reglabila la fiecare 2,5 cm, un sezut din HDPE (polietilena de inalta densitate), pufere antialunecare si asamblare fara unelte.

Pentru ce se recomanda scaunul de baie fara spatar cu sezutul in forma de U Dr. Happy

Inainte de folosirea scaunului de baie fara spatar cu sezutul in forma de U Dr. Happy (JL7961), trebuie verificata stabilitatea sa si setarea inaltimii corespunzatoare pentru utilizator.
Se recomanda depozitarea produsului intr-un spatiu inchis si uscat, cu o temperatura cuprinsa intre 0 si 35 grade Celsius, ferit de surse puternice de caldura. Acesta nu prezinta data de expirare!

Caracteristici ale scaunului de baie fara spatar cu sezutul in forma de U Dr. Happy

Scaunul de baie fara spatar cu sezutul in forma de U Dr. Happy (JL7961) are o inaltime ajustabila intre 41 si 54 cm, o dimensiune a sezutului de 48 x 33 cm, iar greutatea maxima sustinuta este de 110 kg.

 

COMANDA SCAUN DE BAIE FARA SPATAR CU SEZUTUL IN FORMA DE U DR. HAPPY, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS