Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Scaun de toaleta pliabil din otel

Are o structura rezistenta, fabricata din otel tratat impotriva oxidarii si a coroziunii. Este acoperit electrochimic, colacul si capacul sunt din PVC, iar aceste componente se pot detasa cu usurinta pentru a fi spalate cu solutie de sapun si clatite sub jet de apa.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda scaunul de toaleta pliabil din otel

Produsul este indicat in cazul pacientilor imobilizati partial sau care au suferit o interventie chirurgicala. Dispozitivul este util si in cazul personelor aflate in faza de recuperare in urma unui traumatism. Scaunul de toaleta este ideal pentru a ajuta pacientul sa beneficieze de o igiena optima si usureaza foarte mult munca persoanei care il ingrijeste.

Caracteristici ale scaunului de toaleta pliabil din otel

Este fabricat din otel. Poate fi pliat pentru a economisi spatiul de depozitare si pentru a fi transportat cu usurinta. Este prevazut cu patru terminatii din cauciuc, acestea avand rolul de amortizoare fonice si de a asigura o mai buna aderenta la suprafata pe care este asezat. Picioarele pot fi reglate in inaltime.

 

CUMPARA SCAUNUL DE TOALETA PLIABIL DIN OTEL, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS.

Nota pentru produsul Scaun de toaleta pliabil din otel: 4.07/ 5 (27 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse