Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Scaun pentru baie

Scaunul pentru baie este rezistent la apa si sapun. Poate fi introdus in cada de baie sau in cabina de dus, permitand utilizatorului sa aiba o pozitie comoda in timpul efectuarii igienei personale, oferindu-i siguranta si stabilitate. Se utilizeaza in special in ingrijirea la domiciliu.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda scaunul pentru baie

Scaunul pentru baie este indicat persoanelor care sufera de imobilizare partiala, celor care se afla in perioada de recuperare posttraumatica sau acelor pacienti care au trecut printr-o interventie chirurgicala. Este un produs recomandat in egala masura celor cu probleme de echilibru sau cu distrofii musculare, fiind ideal pentru cei care nu sunt in siguranta atunci cand stau in picioare in cabina de dus sau in cada de baie.

Caracteristici ale scaunului pentru baie

Scaunul pentru baie este fabricat din aluminiu, se poate plia si este prevazut cu terminatii de cauciuc care au rolul de a preveni alunecarea. Are inaltime reglabila, cantareste 1 kg  iar circumferinta sezutului este de 33 cm. Scaunul cantareste 2,2 kg si suporta o greutate a utilizatorului de 110 kg.

 

CUMPARA SCAUNUL PENTRU BAIE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS.

Nota pentru produsul Scaun pentru baie: 3.75/ 5 (12 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse