Scaun toaleta ortopedic

Cod Produs: KM-0117

Nota produs: 3.19/5 (112 voturi)

Cantitate

Pret:  195 RON

Cuvinte cheie: , , , , ,

Pacientii care au primit indicatia de a folosi un vas de toaleta cu inaltimea de aproximativ 40 cm, pot folosi acest dispozitiv care preia rolul de inaltator vas WC. I se regleaza inaltimea la cea indicata de medicul ortoped si se pune deasupra vasului de toaleta. Poate fi deplasat langa patul pacientului cu dificultati de mobilitate.

Pentru ce se recomanda scaunul de toaleta ortopedic

Scaunul de toaleta este folositor persoanelor care au capacitate redusa de deplasare si au nevoie de toaleta in camera. Acest dispozitiv poate fi folosit drept cadru de siguranta pentru toaleta in cazul pacientilor care nu se pot aseza si nu se pot ridica fara sa se sprijine de ceva. Este ideal pentru persoanele care au suferit interventii chirurgicale sau traumatisme ale articulatiei soldului.

Caracteristici ale scaunului toaleta ortopedic

Este tratat impotriva oxidarii si coroziunii. Sezutul (colacul) si capacul sunt fabricate din PVC si se pot scoate foarte usor pentru curatare si dezinfectare. Acest scaun este un produs cu functionalitate multipla. Are o structura rezistenta, putand fi transportat si depozitat cu usurinta.

 

CUMPARA SCAUNUL TOALETA ORTOPEDIC, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS