Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Scaun toaleta pliabil

Produsul poate fi utilizat atat ca simplu scaun, cat si pe post de comoda wc. Este un scaun multifunctional, ideal pentru pacientii cu probleme de deplasare. Este util, usor de folosit si simplu de curatat. Datorita faptului ca se poate plia, este usor de transportat si de depozitat. Structura metalica se pliaza, iar picioarele sunt prevazute cu terminatii din cauciuc antiderapant.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda scaunul de toaleta pliabil

Acest model de scaun de toaleta este destinat persoanelor care au probleme de mobilitate si au nevoie de o comoda wc in camera. Este de ajutor pacientului atunci cand se aseaza sau se ridica, putandu-se sprijini de cadrul scaunului pliabil.

Caracteristici ale scaunului de toaleta pliabil

Cadrul este fabricat din otel inoxidabil. Sezutul scaunului este prevazut cu o parte detasabila care ofera acces catre vasul de plastic. Vasul de depozitare este confectionat din material plastic, fiind usor de demontat si de curatat. Acest vas este de asemenea prevazut si cu capac. Colacul si capacul sunt din PVC si se pot detasa cu usurinta pentru curatare.

 

CUMPARA SCAUNUL TOALETA PLIABIL, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Scaun toaleta pliabil: 3.82/ 5 (33 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse