Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Solutie pentru curatarea si intretinerea tuturor lentilelor de contact moi Eso Unica 360ml

Descriere:

Gratie sinergiei care se produce intre principiile active si compusii lor inovatori, are o actiune dezifectanta ,conservanta si prezervanta.
Este o solutie izotonica si izohidrica fata de celulele oculare, de aceea este biotolerabila si pentru ochii foarte sensibili.
Capacitatea demonstrata detergenta si proteico-mucolitica asigura hidratarea lentilei, atat imediat dupa aplicatie cat si pe parcursul intregii zilei, ceea ce este o garantie de confort.
Produsa in conditii aseptice.

Este indicata pentru conservarea, dezinfectarea, clatirea, spalarea, hidratarea zilnica a depozitelor muco-proteice, pentru toate tipurile de lentile de contact moi. Este activa in 5-7 minute prin metoda de frecare sau 2-3 ore prin metoda “DON”T TOUCH”.

Odata deschis flaconul solutia trebuie utilizata in maxim 3 luni.Folositi produsul numai daca sigiliul este intact,altminteri nu se garanteaza sterilitatea solutiei. Pentru a evita contaminarea,nu asezati niciodata pipeta pe nici o suprafata. Inchideti bine flaconul dupa utilizare. Pastrati flaconul departe de sursele de caldura,in orice caz sub 30grade. Nu folositi produsul dupa data expirarii. In caz de deranj sau iritatie persistenta,intrerupeti tratamentul si adresati-va unui specialist. Urmati cu atentie indicatiile de pe eticheta si pastrati prospectul informativ.

Nota pentru produsul Solutie pentru curatarea si intretinerea tuturor lentilelor de contact moi Eso Unica 360ml: 5.00/ 5 (2 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse