Solutie pentru curatarea si intretinerea tuturor lentilelor de contact moi Eso Unica 500ml

Cod Produs: ESOU5

Nota produs: 5/5 (4 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , ,

Solutie pentru curatarea si intretinerea tuturor lentilelor de contact moi, este indicata pentru conservarea, dezinfectarea, clatirea, spalarea, hidratarea zilnica a depozitelor muco-proteice, pentru toate tipurile de lentile de contact moi. Este activa in 5-7 minute prin metoda de frecare sau 2-3 ore prin metoda “DON”T TOUCH”.

Este o solutie izotonica si izohidrica fata de celulele oculare, de aceea este biotolerabila si pentru ochii foarte sensibili.
Capacitatea demonstrata detergenta si proteico-mucolitica asigura hidratarea lentilei, atat imediat dupa aplicatie cat si pe parcursul intregii zilei, ceea ce este o garantie de confort.
Produsa in conditii aseptice.

Odata deschis flaconul solutia trebuie utilizata in maxim 3 luni.Folositi produsul numai daca sigiliul este intact, altminteri nu se garanteaza sterilitatea solutiei. Pentru a evita contaminarea, nu asezati niciodata pipeta pe nici o suprafata. Inchideti bine flaconul dupa utilizare. Pastrati flaconul departe de sursele de caldura, in orice caz sub 30grade. Nu folositi produsul dupa data expirarii. In caz de deranj sau iritatie persistenta, intrerupeti tratamentul si adresati-va unui specialist. Urmati cu atentie indicatiile de pe eticheta si pastrati prospectul informativ.

*catenapascupas.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Exista situatii cand acestea pot contine inadvertente. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.