Solutie pentru dezinfectia suprafetelor cu uscare rapida ethisol 1 l

Cod Produs: ANT-ETH-1 L

Nota produs: 4.75/5 (4 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , ,

Ethisol este o solutie alcoolica gata preparata, fara aldehide, pentru dezinfectia rapida a suprafetelor prin stergere sau pulverizare. Uscare rapida fara reziduuri. Este un produs marca Antiseptica, brand german cu o traditie de peste 50 de ani pe piata dezinfectantilor profesionali.

De ce este recomandat sa folosim dezinfectantul Ethisol

Ethisol este o solutie alcoolica gata preparata pentru dezinfectarea rapida prin stergere sau pulverizare a suprafetelor. Ethisol nu contine aldehide, surfactanti sau parfumuri si, de aceea, asigura o dezinfectare fara a lasa in urma reziduri.

Care este spectrul de actiune al dezinfectantului Ethisol

Dezinfectantul Ethisol este foarte potrivit pentru utilizarea in industria cosmetica, saloane sau studiouri cosmetice, pe suprafetele pe care se efectueaza manichiura si pedichiura, in laboratoare de diagnostic, in institutii publice si in special, in industria alimentara. Ofera o gama foarte larga de aplicabilitate si asigura o uscare rapida, fara reziduri.Ethisol nu contine coloranti sau parfumuri.

Un flacon Ethisol = 1 L

Puteti comanda dezinfectantul Ethisol, online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid la pret avantajos.