Solutie pentru dezinfectia suprafetelor si instrumentelor medicale Acrylan 1 l

Cod Produs: ANT-ACR-Y 1

Nota produs: 4.33/5 (6 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Acrylan este o solutie apoasa gata preparata pentru dezinfectia rapida a suprafetelor prin stergere.Acrylan este un dezinfectant potrivit in special pentru suprafetele si instrumentele medicale sensibile la alcool.Produs marca Antiseptica, brand german cu o traditie de peste 50 de ani pe piata dezinfectantilor profesionali.

DE CE ESTE RECOMANDAT SA FOLOSIM DEZINFECTANTUL PENTRU SUPRAFETE ACRYLAN

Acrylan este o solutie gata preparata pentru dezinfectarea prin stergere a suprafetelor. Produsul se distinge prin compatibilitatea excelenta cu majoritatea materialelor. Acrylan are la baza QAC (compusi quaternari din amoniu) si nu contine aldehide sau alcool.Datorita excelentei compatibilitati cu materialele, Acrylan este recomandat a fi folosit pentru dezinfectarea si curatarea suprafetelor din sticla acrilica si plastic.

Care este spectrul de actiune al dezinfectantului Acrylan

Acrylan poate fi folosit pentru dezinfectarea si curatarea dispozitivelor medicale si a suprafetelor de genul meselor de examinare, targilor, suprafetelor critice din ambulante, saltelelor si lenjeriei, scaunelor de recoltare, scaunelor stomatologice, aparatelor de ecografie etc. Bactericid si sporicid (in conditii de murdarie/curatenie) nediluat 5 minute. Limitat virucid (inactivarea virusilor incapsulati, inclusiv HIV, HBV si HCV) nediluat 5 minute. Vaccinavirus, nediluat 5 minute. BVDV, nediluat 1 minut. Rotavirus, nediluat1 minut. Produsul este recomandat si pentru uz personal. Dezinfectia suprafetelor din toaletele publice, a obiectelor pe care pun mana foarte multe persoane etc.

Un flacon Acrylan = 1L

Puteti comanda Acrylan 1L online si in rate. Livram gratuit in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid la pret avantajos. 

*catenapascupas.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Exista situatii cand acestea pot contine inadvertente. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.