Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Stabilizator reglabil pentru degetul mare

Stabilizatorul reglabil pentru degetul mare este un dispozitiv confortabil, cu fixare pentru deget, acesta necesitand o sustinere rigida dupa efort. Produsul este rezistent, cu un design care permite miscarea libera a mainii si a celorlalte degete, mentinand aspectul natural al aliniamentului mainii. 

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda stabilizatorul reglabil pentru degetul mare

Acest produs este conceput sa asigure protectie si sprijin ferm pentru incheieturile mainilor afectate. Este ideal in cazul pacientilor care sufera de artrita, boala degenerativa a articulatiilor degetului mare, durere in zona respectiva, precum si in cazul celor care au suferit entorse sau care s-au accidentat in mod repetat din cauza efortului.

Caracteristici ale stabilizatorului reglabil pentru degetul mare

Acest produs asigura stabilizare moderata. Pentru un plus de confort, este confectionat din materiale care nu au latex in compozitie si permite pielii sa respire. Este usor de fixat, dar si de dat jos, putand fi folosit atat pentru mana dreapta, cat si pentru cea stanga.

Marimi: S, M, L si XL

 

CUMPARA STABILIZATORUL REGLABIL PENTRU DEGETUL MARE, ACUM ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Stabilizator reglabil pentru degetul mare: 4.64/ 5 (11 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse