Logo Catena Pas cu Pas

Dezinfectante profesionale pentru maini

Manorapid

Solutie alcoolica pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare.

Bactericid, fungicid, tuberculocid, virucid (HBV, HIV, ROTA). Compozitia speciala a acestui produs ii ofera o calitate deosebita de dezinfectie fara sa produca iritatii ale mainilor. Este compatibil cu tegumentele chiar si dupa utilizari prelungite si repetate. Se utilizeaza la dezinfectia mainilor fara sa se mai foloseasca alt produs. Daca mainile sunt vizibil murdare spalati-le inainte de folosirea produsului Manorapid.

Pret 1L = 66 lei

Pret 150 ml = 20 lei

Manorapid Synergy

Solutie alcoolica gata preparata pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor in zone cu risc crescut de contaminare virucida

Are un continut scazut de alcool ceea ce il face foarte compatibil cu pielea. Aceasta compatibilitate este accentuata de continutul de agenti protectori pentru piele continuti de Manorapid Synergy. Se adreseaza tuturor ariilor in care este necesara o dezinfectare a mainilor si, in special, zonelor cu risc crescut de infectie cu virusi. Spectru de actiune: bactericid, tuberculocid, virucid (inactivarea atat a virusilor incapsulati cat si a celor neincapsulati).

Pret 1L = 81 lei

Pret 150 ml = 30 lei

Dezinfectante profesionale pentru tegumente

Skin Des

Solutie alcoolica gata preparata pentru tratament antiseptic al pielii inainte de injectii, vaccinuri, punctii, incizii si operatii chirurgicale.

Solutie antiseptica, gata preparata, pe baza de alcool, ce se utilizeaza pentru tratamentul pre-operatoriu al pielii precum si ca tratament antiseptic inainte de injectii, vaccinuri, punctii, perfuzari, incizii, etc. Avand un spectru larg de actiune, produsul inactiveaza atat flora rezidenta cat si flora tranzitorie a pielii, rapid si eficace. Aditional, produsul poate fi folosit ca si dezinfectant igienic si chirurgical al mainilor,

Pret 1L = 62 lei

Pret 200 ml = 27 lei

Lotiuni dezinfectante pentru maini si corp

Dermoguard

Lotiune antimicrobiana pentru spalarea mainilor si a corpului. Eficient in cazul contaminarii cu virusii MRSA/ORSA/VRE

Este o lotiune recomandata a fi utilizata pentru spalarea completa a corpului (inclusiv a parului) in cazul pacientilor ce au intrat in contact cu agenti patogeni multi-rezistenti. Dermoguard a fost testat in conformitate cu normele europene si a fost certificat a fiind un produs recomandat pentru tratarea igienica a mainilor. Dermoguard este o lotiune ce poate fi utilizata in profilaxia infectiilor in urmatoarele zone: in spitale, in cabinete medicale si stomatologice.

Pret 1L = 75 lei

Pret 500 ml = 47 lei

Dermotan

Lotiune pentru spalarea pielii cu efect intensiv de ingrijire si curatare. Recomandat in special pentru pediatrie si geriatrie.

Este o lotiune pentru spalarea corpului, parului si a mainilor. Produsul asigura o curatare delicata precum si o ingrijire intensiva a pielii fiind suplimentul ideal in cazul utilizarii dezinfectantilor pentru maini pe baza de alcool. Dermotan este bazat pe surfactanti special conceputi sa protejeze pielea si nu contine sapun alcalin, fenoli, sau parabeni. Se recomanda a fi utilizat in toate institutiile de ingrijire a pacientilor, in crese, gradinite, in pediatrie si geriatrie, in blocurile operatoare si de terapie intensiva, in cabinete medicale/stomatologice, in laboratoare si in industria alimentara.

Pret 1L = 37 lei

Pret 500 ml = 24 lei

Dermotan Basic

Lotiune universala de spalare pentru toate ariile in care este necesara spalarea frecventa a mainilor si corpului. Nu contine parfum sau coloranti!

Spalarea frecventa a mainilor poate deveni o problema pentru piele deoarece, odata cu fiecare spalare, stratul protector al pielii ( constituit din grasimi naturale) se distruge. Din acest motiv, este foarte important sa utilizam pentru spalarea mainilor si a copului produse ce ingrijesc pielea. In contrast cu sapunurile clasice pe baza de sapun alcalin, lotiunea de spalare Dermotan basic protejeaza stratul natural de grasimi al pielii. Produsul Dermotan basic nu contine sapun alcalin, parfumuri, coloranti sau QAC.

Pret 1L = 26 lei

Pret 500 ml = 20 lei

Dezinfectante profesionale pentru suprafete mici

Acrylan

Solutie apoasa gata preparata pentru dezinfectia rapida a suprafetelor prin stergere. Potrivita in special pentru suprafetele si instrumentele medicale sensibile la alcool.

Acrylan este o solutie gata preparata pentru dezinfectarea prin stergere a suprafetelor. Produsul se distinge prin compatibilitatea excelenta cu majoritatea materialelor. Acrylan are la baza QAC (compusi quaternari din amoniu) si nu contine aldehide sau alcool. Produsul poate fi folosit pentru dezinfectarea si curatarea dispozitivelor medicale si a suprafetelor (ex: mese de examinare, targi, suprafete critice din ambulante, saltele si lenjerie, scaune de recoltare, scaune stomatologice, aparate de ecografie, etc).

Pret 1L = 54 lei

Pret 200 ml = 24 lei

Big Spray New

Solutie pe baza de alcool, gata preparata, pentru dezinfectarea rapida a suprafetelor. Spectru foarte larg de actiune si timp de actiune foarte scurt! Nu contine aldehide sau QAC.

Big Spray este o solutie gata preparata pentru dezinfectarea prin stergere sau pulverizare a suprafetelor. Produsul se distinge prin spectrul larg de actiune( inclusiv micobactericid) si timp foarte scurt de actiune (1 minut). Produsul poate fi folosit pentru dezinfectarea si curatarea dispozitivelor medicale si a suprafetelor rezistente la alcool ( ex: sali de operatie, unitati primire-urgente, mese de examinare, targi, suprafete critice din ambulante, saltele si lenjerie, etc).

Pret 1L = 57 lei

Pret 200 ml = 25,5 lei

Ethisol

Solutie alcoolica gata preparata, fara aldehide, pentru dezinfectia rapida a suprafetelor prin stergere sau pulverizare. Uscare rapida fara reziduri.

Ethisol este o solutie alcoolica gata preparata pentru dezinfectarea rapida prin stergere sau pulverizare a suprafetelor. Ethisol nu contine aldehide, surfactanti sau parfumuri si, de aceea, asigura o dezinfectare fara a lasa in urma reziduuri. Produsul este foarte potrivit pentru utilizarea in: industria cosmetica ( saloane sau studiouri cosmetice – suprafete pe care se efectueaza manichiura si pedichiura), in laboratoare de diagnostic, in institutii publice si, in special, in industria alimentara.

Pret 1L = 60 lei

Dezinfectante profesionale pentru suprafete mari

Descocid-N

Lichid concentrat pentru dezinfectia suprafetelor cu excelente propietati de curatare – potrivit pentru industria alimentara.

Descocid N este un dezinfectant concentrat fara aldehide ce ofera o eficienta maxima in concentratii foartemici fiind un produs foarte covenabil economic. Produsul poate fi folosit pentru dezinfectarea si curatarea dispozitivelor medicale si a suprafetelor (ex: cadrul patului, mese de operatie si examinare, etc). De asemenea, datorita excelentelor propietati de curatare, Descocid N este foarte potrivit pentru dezinfectarea si curatarea podelelor, peretilor, manerelor, etc.

Pret 2L = 162 lei

Biguacid s

Dezinfectant concentrat fara aldehide pentru dezinfectia suprafetelor. Excelente propietati de curatare in concentratii foarte economice.

Biguacid S este un dezinfectant concentrat fara aldehide ce ofera o eficienta maxima bazata pe ingrediente active ce actioneaza sigur si rapid. De asemenea, Biguacid S are foarte bune propietati de curatare si un miros placut. Produsul poate fi folosit pentru dezinfectarea si curatarea dispozitivelor medicale si a suprafetelor ( ex: cadrul patului, mese de operatie si examinare, etc). De asemenea, datorita excelentelor propietati de curatare, Biguacid S este foarte potrivit pentru dezinfectarea si curatarea podelelor, peretilor, manerelor, etc.

Pret 2L = 295 lei

Dezinfectante profesionale pentru instrumentar medical

Triacid N

Concentrat fara aldehide pentru dezinfectarea si curatarea instrumentelor medicale si a echipamentelor din laboratoare

Triacid N este un dezinfectant de nivel intermediar, conform definitiilor Centrului pentru Controlul si Preventie a Bolilor, cu o eficacitate sporita impotriva micobacteriilor si a sporilor. Spre deosebire de produsele similare, Triacid N este o solutie fara aldehide, cu efect de dizolvare a murdariei pentru a facilita curatarea instrumentarului si cu o stabilitate foarte lunga a solutiei preparate – 14 zile. Este recomandat pentru dezinfectia instrumentarului din spitale, laboratoare, cabinete stomatologice.

Pret 2L = 281 lei