Suport de sprijin pentru cada

Cod Produs: 550805D

Nota produs: 4.00/5 (8 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , ,

Acest suport de sprijin se ataseaza foarte usor de cada, fiind compatibil cu toate modelele standard comercializate la noi pe piata. Pentru mai multa siguranta si pentru un confort sporit al pacientului, se recomanda folosirea cadrului de sprijin impreuna cu un scaun de baie.

Pentru ce se recomanda suportul de sprijin pentru cada

Suportul de sprijin pentru cada este un dispozitiv medical recomandat persoanelor varstnice sau celor care intampina dificultati de stabilitate si mobilitate. Ajuta pacientul sa se aseze sau sa se ridice mai usor din cada, oferindu-i si posibilitatea de sprijin in caz de dezechilibru sau vertij. Este util persoanelor aflate in faza de recuperare dupa traumatisme sau interventii chirurgicale, celor cu afectiuni degenerative ale articulatiilor.

Caracteristici ale suportului de sprijin pentru cada

Suportul de sprijin este prevazut cu un sistem de strangere. Distanta dintre placile de fixare poate varia, fiind reglabila. Inaltimea suportului in raport cu marginea cazii este de 38 cm. Fiind construit din metal, suportul de sprijin are o greutate proprie de 5,6 kg.

 

CUMPARA SUPORTUL DE SPRIJIN PENTRU CADA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS