Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Suport plansa pentru cada de baie

Plansa se fixeaza in interiorul cazii folosind 4 conuri invelite in cauciuc antiderapare. Cele 4 sisteme de fixare sa slabesc prin desurubare, astfel incat pot fi deplasate fiecare separat. Cu plansa deasupra cazii se imping suportii pana cand ating marimea interioara. Se rigidizeaza prin insurubare, bancheta fixandu-se mai sigur. 

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda suportul plansa pentru cada de baie

Acesta este un dispozitiv de sustinere a persoanelor cu dizabilitati in timpul efectuarii igienei. Se monteaza deasupra cazii. Pacientul este transferat pe plansa, pe care poate ramane sau de pe care poate fi coborat in cada pentru a fi spalat. Plansa de baie este prevazuta cu un maner pentru mentinerea echilibrului utilizatorului si are decupari pentru drenajul apei.

Caracteristici ale suportului plansa pentru cada de baie

Dupa fiecare utilizare curatati plansa folosind solutie de sapun si jet de apa. Lungimea este de 68 cm. Distanta de reglaj in interiorul cazii este de 41 – 60 cm. Latimea la mijloc este de 25 cm. Greutatea maxima suportata este de 150 kg.

 

CUMPARA SUPORTUL PLANSA PENTRU CADA DE BAIE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS.

Nota pentru produsul Suport plansa pentru cada de baie: 4.00/ 5 (15 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse