Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Suport protector pentru unghiile de la picioare

Pedag Toe Cap asigura un suport care protejeaza unghiile degetelor de la picioare. Se aplica fara dificultate pe degetul cu probleme, asigurand protectie zonei afectate de actiunea de frecare cu incaltamintea sau cu celelalte degete.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda suportul protector pentru unghiile de la picioare

Acest suport protector diminueaza durerile pacientilor cu probleme ale unghiilor de la picioare sau cu bataturi. Este de asemenea folositor in cazul unghiilor crescute in carne sau al nervilor afectati din varfurile degetelor de la picioare, inlaturand presiunea exercitata de pantofii prea stramti sau de tocurile inalte. Gelul contine o lotiune hidratanta care face bine pielii si care reduce disconfortul in timpul folosirii.

Caracteristici ale suportului protector pentru unghiile de la picioare

Acest produs este confectionat dintr-un gel testat dermatologic. Dimensiunea protectorului poate fi ajustata prin taiere in functie de nevoile fiecarui pacient. Suportul protector Pedag nu incomodeaza mersul sau incaltatul. Poate fi spalat cu apa si refolosit.

 

CUMPARA SUPORTUL PROTECTOR PENTRU UNGHIILE DE LA PICIOARE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Suport protector pentru unghiile de la picioare: 3.29/ 5 (7 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse