Sustinatori plantari COLOR

Cod Produs: PED 63

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Sustinatorul plantar este ideal pentru tratarea unor probleme de sciatica a piciorului, cum ar fi piciorul scobit, calcaneus valgus, bataturile, sindromul Morton, piciorul plat sau exostaza calcaneana.

Sustinatoarele standard sunt fabricate pe sabloane in serie si este putin probabil sa fie potrivite pentru afectiunile personale ale fiecaruia, de aceea este extrem de important ca sustinatorul plantar sa fie fabricat exact dupa amprenta plantara.

Ce presupune examinarea computerizata a talpii?

• Examinarea computerizata este menita sa masoare distributia presiunii din talpa si sa ofere o imagine digitala cu rezolutie mare;
• Diferentele de presiune devin vizibile pe monitor, astfel se pot deosebi eficient anumite probleme de statica a piciorului;
• Imaginile se pot arhiva si consulta ulterior pentru a monitoriza evolutia;
• Diagnostic corect – cu ajutorul unei camere video montate in structura scannerului exista posibilitatea de a vedea exact pozitia calcaneului si a genunchiului;
• Softul masoara unghiul de inclinare a calcaneului in valg sau in var si pe baza datelor obtinute se calculeaza gradul de corectie necesar.

Pentru ce se recomanda sustinatorii plantari color

Sustinatorul plantar este ideal pentru tratarea unor probleme de sciatica a piciorului, cum ar fi piciorul scobit, calcaneus valgus, bataturile, sindromul Morton, piciorul plat sau exostaza calcaneana. Se poate utiliza chiar si de catre persoanele care nu sufera din cauza afctiunilor piciorului, cu scopul de a preveni evntuale probleme sau chiar pentru a-si asigura un confort sporit.

Caracteristici ale sustinatorilor plantari color

Termenul de executie este de 15 zile. Procedura computerizata se realizeaza gratuit in Centrele de diagnosticare a talpii din magazinele Catena Pas cu Pas. Sustinatorul se foloseste 6 luni si se intretine prin stergerea cu o carpa umeda. In cazul copiilor este necesar sa fie schimbat de cate ori este nevoie, in functie de cat de repede creste piciorul. Atunci cand il uscati, feriti-l de surse directe de caldura.

 

Talonetele personalizate: corecteaza afectiunile ortopedice si ofera confort in timpul mersului

Procedura de amprentare plantara computerizata se realizeaza GRATUIT la Centrele de diagnosticare a talpii din:

BRASOV

BUCURESTI

 

 


Deschide videoclipul

*catenapascupas.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Exista situatii cand acestea pot contine inadvertente. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.