Sustinatori plantari Dublu Memo

Cod Produs: PED 62

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Cantitate

Pret:  155 RON

Cuvinte cheie: , , , , ,

Acest sustinator plantar este destinat corectarii anumitor patologii ale piciorului, asa cum sunt pintenii calcaneeni, platfusul sau afectiuni ale tendonului lui Achile.

Statica piciorului este ca o amprenta plantara si difera e la om la om, de aceea este atat de important ca sustinatorul plantar sa fie fabricat exact dupa amprenta plantara. Modulele de la bolta transfersala sau longitudinala trebuie sa fie exact la locul lor, masura de corectie trebuie sa fie ideala, iar aceste pozitii nu pot fi puse la intamplare.

Pentru ce se recomanda sustinatorii plantari Dublu Memo

Acest sustinator plantar cu dublu strat de spuma de memorie este destinat corectarii anumitor patologii ale piciorului, asa cum sunt pintenii calcaneeni, platfusul sau afectiuni ale tendonului lui Achile. Pentru ca amortizeaza impactul cu solul in timpul mersului, se foloseste cu scopul de a asigura confortul zilnic al persoanei care il poarta.

Pentru sportivi este foarte util, ajutand la imbunatatirea performantelor si la ameliorarea afectiunilor la care sunt predispusi (metatarsalgia, entorsele repetate).

Caracteristici ale sustinatorilor plantari Dublu Memo

Se poate folosi in conditii optime timp de 6 luni si se poate intretine fara greutate, prin stergerea cu o laveta umeda. Uscarea se face obligatoriu departe de sursele directe de caldura.

Au: module de corectie, strat intermediat dublu din spuma de memorie si sunt acoperiti cu piele naturala.

 

Talonetele personalizate: corecteaza afectiunile ortopedice si ofera confort in timpul mersului

 

Procedura de amprentare plantara computerizata se realizeaza GRATUIT la Centrele de diagnosticare a talpii din:

BRASOV

BUCURESTI


Deschide videoclipul

 

CUMPARA SUSTINATORII PLANTARI DUBLU MEMO, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS