Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 021.211.01.09
e-mail
harta
Galenus Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Sustinatori plantari-personalizati

Sustinatorul plantar personalizat este fabricat pe baza de amprentare plantara computerizata, din materiale biocompatibile si ofera un confort sporit picioarelor dvs.

Descriere:

Sustinatorul plantar personalizat este fabricat pe baza de amprentare plantara computerizata, din materiale biocompatibile ce ofera un confort sporit picioarelor dvs. Modulele incluse in structura sustinatorului plantar ajuta la sustinerea boltii plantare transversale si longitudinale, stabilizeaza si corecteaza pozitia calcaneului, ameliorand durerile prin distributia egala a greutatii corporale. Sustinatorii plantari personalizati se pot realiza atat pentru copii cat si pentru adulti. Amprentarea plantara computerizata se face de catre personalul Catena Pas cu Pas. Termenul de executie a sustinatorilor plantari este de 15 zile.

Pentru amprentarea plantara computerizata este necesar sa sunati la 021.211.01.09 si sa va faceti o programare. Atat pentru incaltamintea ortopedica personalizata cat si pentru talonetele personalizate, amprentarea plantara computerizata este gratuita. Amprentarea plantara computerizata se face la Centrul de diagnosticare a talpii din cadrul magazinului Catena Pas cu Pas din Bucuresti, bulevardul Stefan cel Mare 48. 

Nota pentru produsul Sustinatori plantari-personalizati: 3.78/ 5 (60 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse