Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
harta
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta
Inapoi la lista

Taloneta antiderapanta Pedag Fixi

Taloneta Pedag Fixi este un dispozitiv antiderapant, extrem de subtire, care impiedica alunecarea piciorului in pantof. Este un produs tolerat foarte bine de catre pielea dmneavoastra si este practic invizibil in interiorul pantofului.

 

Descriere:

Pentru ce se recomanda taloneta antiderapanta Pedag Fixi

Acest produs este fabricat dintr-un material fin dar aderent si mentine perfect piciorul in pantof chiar si atunci cand purtati ciorapi de nylon sau matase. Gelul anti-alunecare previne miscarea piciorului inauntrul pantofului.

Caracteristici ale talonetei antiderapante Pedag Fixi

Talonetul antiderapant Pedag Fixi se aplica usor si poate fi curatat fara dificultate. Puteti folosi produsul in orice tip de incaltaminte. In cazul in care nu se mai lipeste bine de pantof, nu trebuie sa-l aruncati. Curatati-l cu apa si isi va recapata proprietatile adezive. Pachetul contine doua bucati.

 

CUMPARA TALONETA ANTIDERAPANTA PEDAG FIXI, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Nota pentru produsul Taloneta antiderapanta Pedag Fixi: 4.67/ 5 (3 voturi)
0 taxe pentru ridicarea comenzii din orice farmacie Catena Pentru livrarea la domiciliu se percep taxe de curierat
Alte produse din aceeasi categorie
Produse recomandate
Cele mai cautate produse