Talonete ortopedice personalizate din spuma de memorie +1 cm

Cod Produs: SPP

Nota produs: 3.00/5 (5 voturi)

Cantitate

Pret:  130 RON

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Sustinatorul plantar se fabrica pe baza amprentarii plantare computerizate. Se folosesc materiale biocompatibile care asigura picioarelor dumneavoastra un confort sporit. In general termenul de folosire este de 6 luni, in cazul copiilor schimbandu-se de cate ori este nevoie in functie de cat de repede creste piciorul.

Pentru ce se recomanda talonetele ortopedice personalizate din spuma de memorie +1 cm

Au rolul de a ajuta la sustinerea boltii plantare transversale si longitudinale, stabilizand si corectand pozitia calcaneului. Amelioreaza durerile prin distributia egala a greutatii corporale. Sustinatorii plantari se pot confectiona atat pentru adulti, cat si pentru copii. Acest produs poate fi utilizat si de catre persoane care nu sufera de afectiuni ale piciorului, pentru a preveni eventuale probleme sau pentru un plus de confort.

Caracteristici ale talonetelor ortopedice personalizate din spuma de memorie +1 cm

Talonetele ortopedice sunt 100% personalizate prin procedura de amprentare plantara. Practic, talpa este scanata cu ajutorul unui computer, apoi ortopedul hotareste care sunt modulele de corectie de care aveti nevoie. Termenul de executie a sustinatorilor plantari este de 15 zile. Procedura de amprentare plantara computerizata se realizeaza GRATUIT la Centrele de diagnosticare a talpii din magazinele Catena Pas cu Pas – Bucuresti:

Stefan cel Mare nr. 48 (0741.106.729)
Str. Nerva Traian nr. 16 (0743.004.100)
Dr. Felix nr. 75 (0743.004.567)
B-dul Ion Mihalache nr. 193 (0744.381.843).

 


Deschide videoclipul