Tampoane pentru incontinenta urinara la barbati Molimed Men Active x 14buc

Cod Produs: 168600-old

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , ,

Absorbante pentru barbati MoliMed Man Active, pentru incontinenta usoara sau medie. Protectie optima datorita corpului absorbant tristratificat cu molecule de SAP (polimer superabsorbant).

Strat exterior ce distribuie rapid lichidul catre nucleul absorbant, lasand suprafata uscata. Confort deosebit la purtare datorita formei anatomice. Neutralizarea mirosurilor neplacute. Material textil Air Active cu micropori, ce permite respiratia  pielii. Banda adeziva extra large pentru fixarea sigura a tamponului pe lenjerie.Recomandate pentru:  Forme de incontinenta usoara sau moderata. Incontinenta de efort (pierderea involuntara de urina la efort: tuse, stranut, ras, etc.). Incontinenta imperioasa (senzatie puternica de a urina) ca urmare a infectiilor urinare, adenom de prostata (prostata marita). Protectie dupa operatii de prostata.

Un bax contine 14 bucati

 

CUMPARA TAMPOANE PENTRU INCONTINENTA URINARA LA BARBATI, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS