• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Tensiometru automat de brat EW-BW10

Cod Produs: EW-BW10W800

Nota produs: 5/5 (3 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: ,

Tensiometru automat Panasonic Diagnostic EW-BW10W800 va permite masurarea tensiunii arteriale la nivelul incheieturii mainii.

Tensiometru automat Panasonic Diagnostic EW-BW10W800 va permite masurarea tensiunii arteriale la nivelul incheieturii mainii.

Tehnologia Digitala de Filtrare foloseste un senzor pentru a detecta si izola numai oscilatia pulsului esential. Ajuta la eliminarea celorlalti factori de zgomot, permitand o capacitate de masurare rapida si sigura. Ajuta totodata la evitarea strangerii excesive a mansetei.

Are un design simplu si este usor de folosit pentru toata lumea. Este un dispozitiv medical cu standard foarte ridicat, testat oficial si validat clinic dar si foarte apreciat pentru ca este fiabil, usor de utilizat si exact.
Este complet automat, ofera o masurare usoara a presiunii arteriale la nivelul incheieturii mainii si permite monitorizarea tensiunii arteriale oriunde si ori de cate ori doriti.Este ideal pentru orice persoana care doreste sau este nevoita sa urmareasca atent tensiunea arteriala pe o anumita perioada de timp.

Ecranul LCD al tensiometrului afiseaza atat valoarea tensiunii cat si rata pulsului in mod simultan pe un display mare care ofera o buna vizibilitate a valorilor.Fontul mare de 15 mm este usor de citit chiar si de persoane cu deficiente ale vederii.Valorile masuratorilor sunt clar aranjate, una sub alta si nu pot fi confundate.

Dispune de un sistem de avertizare pentru tensiune arteriala crescuta. Cand tensiunea arteriala este mai mare de 139 pe Sistolic sau 89 pe Diastolic valoarea corespunzatoare va clipi.

Pe langa sistemul pentru detectarea pulsului neregulat si a tulburarilor de ritm cardiac (aritmii) acest dispozitiv poate detecta miscarea gresita si involuntara a mainii in timpul procesului de masurare a tensiunii arteriale si avertizeaza ca va trebui sa repetati operatiunea pentru a evita obtinerea unei masuratori gresite.

Manseta confortabila de dimensiuni 12.5-22 cm, realizata din material igienic care inhiba multiplicarea bacteriilor, doar simpla atingere a unui buton ca tensiometrul sa se umfle singur pentru masuratori si designul simplu, clasifica acest tensiometru ca fiind unul usor de folosit pentru toata lumea.

Functia de memorare automata permite salvarea de pana la 90 valori ale tensiunii si va ofera siguranta unei bune evaluari atunci cand va prezentati la medicul dumneavoastra.Practic pot fi stocate valorile tensiunii arteriale pentru 3 masuratori pe zi timp de 4 saptamani.