• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Tensiometru automat de brat EW3109

Cod Produs: EW3109W800

Nota produs: 5/5 (3 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , ,

Tensiometrele Panasonic sunt dispozitive medicale cu standarde foarte ridicate, testate oficial si validate clinic dar si apreciate ca fiind printre cele mai populare pentru ca sunt fiabile, usor de utilizat si exacte.

Tensiometrele Panasonic sunt dispozitive medicale cu standarde foarte ridicate, testate oficial si validate clinic dar si apreciate ca fiind printre cele mai populare pentru ca sunt fiabile, usor de utilizat si exacte.

Tehnologia Digitala de Filtrare foloseste un senzor pentru a detecta si izola numai oscilatia pulsului esential. Ajuta la eliminarea celorlalti factori de zgomot, permitand o capacitate de masurare rapida si sigura. Ajuta totodata la evitarea strangerii excesive a mansetei.

Tensiometrul Panasonic EW3109W800 este complet automat, ofera o masurare usoara a presiunii arteriale la nivelul bratului si permite monitorizarea tensiunii arteriale oriunde si ori de cate ori doriti. Este ideal pentru orice persoana care doreste sau este nevoita sa urmareasca atent tensiunea arteriala, pe o anumita perioada de timp. Designul elegant si subtirea il recomanda pentru deplasari scurte sau calatorii.
Afiseaza pe ecranul LCD cu cristale lichide, simultan tensiunea arteriala sistolica, diastolica si ritmul cardiac. Memoreaza maxim 90 de valori rezultate din masuratorile efectuate si va ofera siguranta unei bune evaluari atunci cand va prezentati la medicul dumneavoastra.
Recomandari utile pentru efectuarea masuratorilor cu un tensiometru Panasonic:
-masurarea se poate efectua fie la bratul drept, fie la cel stang.
-pe termen lung este indicat sa efectuati masurarea la bratul care indica valorile mai ridicate.
-inainte de masurare, relaxati-va neaparat timp de 5 minute.
-in timpul masurarii nu aveti voie sa vorbiti sau sa va miscati, in caz contrar, pot aparea rezultate eronate.
-este indicat sa efectuati masurarea intr-un loc linistit, in pozitie sezand.
-dupa consumul de cafea sau tutun este indicat sa asteptati o ora si apoi sa efectuati masuratoarea.
-nu va masurati tensiunea arteriala dupa ce ati facut baie sau sport.

Panasonic EW3109W800 este echipat cu manseta confortabila realizata din material igienic care inhiba multiplicarea bacteriilor. Manseta ofera posibilitatea utilizarii pentru un interval al circumferintei bratului intre 20cm-34cm.