Tensiometru automat de brat, manseta M-L cablu USB MED-55, B.Well

Cod Produs: MED-55

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , , , ,

Tensiometrul automat MED-55 produs de compania B.Well asigura o precizie avansata a masuratorii.

Citirea tensiunii poate fi afectata de emotie, oboseala si prezenta aritmiei. Prin urmare, doctorii recomanda efectuarea a cel putin doua masuratori si calcularea valorii medii. Tehnologia 3Check a fost creata in conformitate cu recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii privind controlul tensiunii arteriale.

DESCARCA FISA TEHNICA

Modul 3check:

 • Trei masuratori consecutive in modul automat
 • Analiza datelor masuratorii pe baza unui algoritm special
 • Precizie maxima privind calcularea tensiunii arteriale
 • Dispozitivul efectueaza automat o a patra masuratoare suplimentara, daca este cazul
 • Precizie de expert privind rezultatele masurarii tensiunii

Caracteristici Tensiometru automat de brat

Tensiometrul automat cu montare pe incheietura mainii MED-55 produs de compania B.Well este un dispozitiv modern prevazut cu tehnologii unice.

Tensiometrul MED-55 asigura o precizie avansata datorita tehnologiei 3check. In modul 3check, dispozitivul efectueaza automat trei masuratori consecutive si analizeaza rezultatele utilizand un algoritm special. Avand in vedere ca tensiunea arteriala fluctueaza in mod constant, un rezultat determinat astfel este mai fiabil decat unul obtinut in urma unei singure masuratori. Puteti alege intre modul 3check cu o masuratoare tripla si modul cu o singura masuratoare.

Datorita luminii de fundal alternative veti intelege imediat nivelul tensiunii masurate. Afisajul cu lumina de fundal color (verde, galben sau rosu) indica nivelul tensiunii arteriale.

Tehnologia Intellect Active inovatoare va permite efectuarea unei masuratori precise, rapide si minutioase. Tensiometrul automat MED-55 efectueaza masuratoarea in timpul umflarii cu aer si se regleaza in functie de fiecare utilizator, determinand nivelul individual de pompare a mansetei.

Tensiometrul functioneaza pe baza unui adaptor micro USB standard sau a patru baterii AAA. Pentru a opera modelul MED-55, puteti utiliza un adaptor certificat de la telefonul sau tableta dvs.

Modelul MED-55 are o memorie pentru 60 de masuratori pentru fiecare din cei doi utilizatori, indicand data si ora acestora. Acestea sunt doua jurnale ale masuratorilor care sunt intotdeauna la indemana. In plus, modelul MED-55 este prevazut cu un „Mod utilizator invitat”: in acest mod, tensiometrul nu memoreaza rezultatele masuratorii. Modelul MED-55 poate fi utilizat si de catre o alta persoana pentru masurarea tensiunii, insa numai rezultatele dvs. care au fost stocate vor ramane in memorie

Modelul MED-55 este prevazut cu o functie speciala privind verificarea pozitiei mansetei. Precizia masuratorii depinde nu doar de un tensiometru fiabil, ci si de pozitia corecta a mansetei si de tehnica de masurare. Tensiometrul produs de compania B.Well va verifica daca manseta este aplicata corect si va afisa erorile.

Manseta produsa de compania B.Well are o forma anatomica de evantai pentru o fixare stransa si o masurare precisa. Va puteti monta singur(a) manseta produsa de compania B.Well cu usurinta. Manseta universala, marimea M-L, pentru o circumferinta a partii superioare a bratului de 22-42 de cm este adecvata persoanelor cu constitutii diferite.

Modelul MED-55 este tensiometrul cel mai modern si mai avansat din punct de vedere tehnologic produs de compania B.Well. Tehnologia 3check permite rezultate la fel de precise precum cele din cabinetul medical. Afisajul cu lumini alternative indica nivelul rezultatelor masurate, iar sistemul Intellect Active asigura o masuratoare rapida si delicata. Corpul compact si elegant, precum si monitorul mare face ca utilizarea tensiometrului sa fie deosebit de confortabila.

 • Precizie de expert cu modul 3check

Tensiometrul MED-55 asigura o precizie avansata a masuratorii datorita tehnologiei 3check. In modul 3check, dispozitivul efectueaza automat trei masuratori consecutive si analizeaza rezultatele utilizand un algoritm special. Avand in vedere ca tensiunea arteriala fluctueaza in mod constant, un rezultat determinat astfel este mai fiabil decat unul obtinut in urma unei singure masuratori. Puteti alege intre modul 3check cu masurare tripla si modul cu o singura masurare.

 • Pe baza de micro USB Pe baza de micro USB

Capacitatea de a functiona cu un adaptor si un cablu micro USB face ca acest tensiometru sa fie nu doar convenabil, ci si economic. Puteti utiliza orice adaptor micro USB certificat cu o tensiune de iesire de 6 V c.c. si 600 mA. Tensiometrul poate functiona, de asemenea, cu patru baterii AAA.

 • Lumina de fundal alternativa

Afisajul cu lumina de fundal color (verde, galben sau rosu) indica nivelul de tensiune arteriala. Datorita acestei lumini de fundal veti intelege imediat daca tensiunea masurata este normala, scazuta sau ridicata.

 • Indicator de verificare a mansetei

Dispozitivul afiseaza daca manseta este aplicata corect. Precizia masuratorii este influentata de locatia corecta a mansetei si de tehnica de masurare a tensiunii. Simbolul special de pe monitorul tensiometrului MED-53 indica aplicarea corecta a mansetei. Daca manseta este aplicata prea strans sau prea larg, tensiometrul va afisa un simbol de eroare.

 • Scala de indicare a tensiunii arteriale

Scala indica nivelul de tensiune masurata conform clasificarii Societatii Europene de Hipertensiune (ESH).

 • Detectarea aritmiei pulsului

Serveste la detectarea pulsului neregulat intr-o faza incipienta.

 • Tehnologia Intellect Active

Asigura o masurare rapida si delicata. Tensiometrul efectueaza o masuratoare in timpul umflarii cu aer si se regleaza in functie de fiecare utilizator, determinand nivelul individual de pompare a mansetei. Algoritmul Intellect Active permite nu doar o masurare precisa si rapida, ci si una cat mai confortabila posibil.

 • Manseta in forma de evantai

Garanteaza masurarea confortabila si precisa. Manseta anatomica produsa de compania B.Well se potriveste perfect pentru distributia uniforma a presiunii aerului si asigurarea unei masuratori nedureroase si precise.

 • Manseta universala, marimea M-L

Manseta universala, marimea M-L, pentru o circumferinta a partii superioare a bratului de 22-42 cm, poate fi utilizata de catre toti membrii familiei.

 • Memorie pentru doi utilizatori

Control avansat al tensiunii arteriale: memorie de 60 de intrari pentru fiecare din cei doi utilizatori, cu data si ora acestora.

 • Invelis detasabil al mansetei

Manseta poate fi curatata simplu si usor datorita invelisului detasabil, care este lavabil.

 • Adaptor de retea
 • Adaptorul de retea cu cablu micro USB face ca tensiometrul sa fie atat convenabil, cat si eficient din punct de vedere energetic.
 • Geanta de depozitare
 • Indicator privind autonomia bateriei
 • Oprire automata
*catenapascupas.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Exista situatii cand acestea pot contine inadvertente. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.