• Produsul nu mai face parte din oferta. Va recomandam produse asemanatoare

Tensiometru automat de brat Panasonic EW-BU75

Cod Produs: EW-BU75W800

Nota produs: 5/5 (1 vot)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , ,

Tensiometrul Panasonic EW-BU75 este complet automat si ofera o masurare usoara a presiunii arteriale la nivelul bratului.

Tensiometrul Panasonic EW-BU75 este complet automat si ofera o masurare usoara a presiunii arteriale la nivelul bratului. Este model din seria de lux, include software pentru PC, cablu USB si adaptor pentru utilizare la curent continuu. Datorita softer-ului puteti evalua rezultatele pe un PC pentru o perioada mai lunga de timp. Acest tensiometru dispune de 3 alarme zilnice de atentionare (dimineata, la pranz si seara) care pot fi stabilite de catre personalul medical. Dupa o instruire minima, pacientul poate sa-si masoare singur tensiunea la momentul cand se aude alarma. Dupa o perioada de timp dorita (1 saptamana, 2 saptamani, 1 luna, etc.) personalul medical pur si simplu descarca datele in calculator si vor fi generate toate informatiile stocate, stabilind usor schema de tratament. Software-ul ofera evaluare detaliata si de afisare grafica a tensiunii arteriale si a ritmului cardiac.

Tehnologia Digitala de Filtrare foloseste un senzor pentru a detecta si izola numai oscilatia pulsului esential. Ajuta la eliminarea celorlalti factori de zgomot, permitand o capacitate de masurare rapida si sigura. Ajuta totodata la evitarea strangerii excesive a mansetei.

Tensiometrele Panasonic sunt dispozitive medicale cu standarde foarte ridicate, testate oficial si validate clinic.

Acest dispozitiv va ofera posibilitatea analizarii masuratorilor cu ajutorul graficului color de pe display. Pot fi comparate si analizate ultimele 7 masuratori. Rezultatele masuratorilor sunt clasificate conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Graficul color de pe ecranul tensiometrului afiseaza simultan valorile ultimelor 7 masuratori iar valorile tensiunii arteriale mai mari de 139 pe Sistolic sau 89 pe Diastolic sunt afisate in zona rosie in mod automat.

EW-BU75 ofera avertizarea pentru tensiunea arteriala crescuta prin semnalizare pe ecranul aparatului, imediat dupa efectuarea masuratorii. Ecranul LCD al tensiometrului afiseaza atat valoarea tensiunii cat si rata pulsului in mod simultan. Pentru ca tensiunea arteriala este supusa fluctuatiilor si este influentata de factori externi (ex. stres) este recomandat a fi masurata de 3 ori pe zi, la aceleasi ore. Cu EW-BU75 va puteti seta memento pentru a va aminti orele la care trebuie sa efectuati masuratori ale tensiunii arteriale.
Acest dispozitiv vine in intampinarea dumneavoastra oferind posibilitatea de a compara valorile inregistrate dimineata si seara, lucru care va ajuta in stabilirea sau modificarea schemei de tratament, astfel incat puteti reduce/elimina riscul accidentelor vasculare sau a atacurilor de cord.
Pe langa sistemul pentru detectarea pulsului neregulat si a tulburarilor de ritm cardiac (aritmii), acest dispozitiv poate detecta miscarea gresita si involuntara a mainii, in timpul procesului de masurare a tensiunii arteriale si va avertizeaza ca va trebui sa repetati operatiunea pentru a evita obtinerea unei masuratori gresite.
Manseta din material special,  ofera posibilitatea utilizarii pentru un interval al circumferintei bratului intre 20cm-34cm. Manseta este inscriptionata si marcata pentru o potrivire corecta in timpul procesului de masurare.