Tensiometru automat Tensoval Duo Control

Cod Produs: 900223

Nota produs: 3.13/5 (30 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , ,

Tensiometrul digital, complet automat Tensoval duo control, utilizeaza doua tehnologii de masurare pentru determinarea tensiunii arteriale la nivelul bratului.

Este un tensiometru digital pentru brat, complet automat, ce combina doua metode profesioniste de masurare a tensiunii arteriale: cea oscilometrica si Korotkoff.

In timp ce metoda oscilometrica se bazeaza pe detectarea undelor pulsului, principiul Korotkoff foloseste sunetele pulsului, numite si sunete Korotkoff, pentru a stabili valorile tensionale. Principiul Korotkoff este caracterizat printr-o acuratete deosebita a rezultatelor, determinand valori corecte chiar si in cazul pacientilor cu diferite tipuri de aritmie cardiaca, fiind metoda preferata de catre medicii specialisti.

Beneficii:

• Combinatie inovatoare a doua tehnologii de masurare (Korotkoff si oscilometrica)
• Acuratete excelenta in determinarea pulsului si a tensiunii arteriale
• Recunoasterea tulburarilor de ritm. Utilizare simpla si confortabila
• Ajusteaza presiunea de umflare a mansetei in functie de utilizator
• Memoreaza cate 30 de valori pentru doi utilizatori (cu data si ora)
Indicat pentru circumferinte ale bratului intre 22 cm si 42 cm (manseta normala sau large)
• Prevazut cu manseta decupata anatomic
• Posibilitate de conectare la retea
• Validat clinic in concordanta cu standardele medicale internationale.

Baterii incluse pentru 1400 masuratori. Permite conectarea la calculator prin USB.

Indicatii: Controlul regulat al tensiunii la domiciliu in vederea depistarii unei afectiuni cardiace. Indicat si pentru persoanele cu hipertensiune arteriala (tensiune marita) si diferite tipuri de aritmie cardiaca.

*catenapascupas.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Exista situatii cand acestea pot contine inadvertente. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.