Program comenzi telefonice: luni-vineri 09:00 - 20:00 / sâmbătă 09:00 - 14:00 contact@catenapascupas.ro / Tel: 0743.004.594
e-mail
Tonica Slab sau gras Farmacia Ta

Termeni de utilizare

Designul si continutul prezentului site apartin in exclusivitate Societatii MED-SERV UNITED S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Societatea MED-SERV UNITED S.R.L.,cu sediul social in Bucuresti, Bdul Unirii nr.15, bl.3, sc.2, et. 6-7, ap. 48 (duplex), Sector 4, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/28632/1994, avand CUI 7005439, atribut fiscal RO, este inregistrata in Registrul  de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal sub nr. 31231. Med-Serv United S.R.L. este societatea care comercializeaza produsele in cadrul magazinului on-line existent pe site-ul www.catenapascupas.ro.

DEFINITII

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.catenapascupas.ro.

Vizitator - orice persoana care acceseaza site-ul www.catenapascupas.ro , indiferent de motiv.

Utilizator - persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre MED-SERV UNITED S.R.L. (electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre MED-SERV UNITED S.R.L. si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Continut - prin „continut” intelegem:

• toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

• continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre MED-SERV UNITED S.R.L. prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de MED-SERV UNITED S.R.L. prin Catena Pas cu Pas intr-o anumita perioada.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Med-Serv United S.R.L. si client, prin care acesta transmite Societatii Med-Serv United S.R.L. intentia sa de a achizitiona produse prin intermediul site-ului www.catenapascupas.ro.

Client - persoana fizica care are calitatea de utilizator al site-ului www.catenapascupas.ro si care a plasat cel putin o comanda pe acest site.

Contract la distanta - orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

Date personale - informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, precum pasiuni si interese.

 

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

 

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, acestea avand valoare contractuala deplina.

MED-SERV UNITED S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului site. In aceasta situatie, MED-SERV UNITED S.R.L. va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

 

CONTINUTUL SITE-ULUI

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Societatii MED-SERV UNITED S.R.L., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.catenapascupas.ro, produsele comercializate de partenerii sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de MED-SERV UNITED S.R.L. ca fiind de interes pentru utilizatori.

MED-SERV UNITED S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe  acest site.

MED-SERV UNITED S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, MED-SERV UNITED S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga MED-SERV UNITED S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, MED-SERV UNITED S.R.L. isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

 

COPYRIGHT

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.catenapascupas.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Societatii MED-SERV UNITED S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul MED-SERV UNITED S.R.L., a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

ACCES SI INREGISTRARE CA UTILIZATOR

Accesul pe www.catenapascupas.ro este liber si nu necesita creearea unui cont sau inregistrarea ca utilizator.  

 

LEGATURI

Site-ul www.catenapascupas.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

MED-SERV UNITED S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

 

PARTENERI

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau la un anumit produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv,  MED-SERV UNITED S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

MED-SERV UNITED S.R.L. nu-si asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor  postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile prezentului site sau care este in alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, MED-SERV UNITED S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

MED-SERV UNITED S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari. Pretul produselor comandate si confirmate nu va suferi modificari intre momentul confirmarii comenzii si momentul intrarii produselor in posesia clientului.

MED-SERV UNITED S.R.L. nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afisate pe site.

MED-SERV UNITED S.R.L. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

MED-SERV UNITED S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe site.

 

PROMOTII SI CONCURSURI

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de MED-SERV UNITED S.R.L. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului www.catenapascupas.ro sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. MED-SERV UNITED S.R.L. isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

 

CUM CUMPAR

1. Alege produsele

Navigati pe site utilizand fie meniul din partea stanga a paginii, fie meniul principal.

Selectati produsul pe care doriti sa il adaugati in cos apasand optiunea “Adauga in cos”, din pagina de prezentare a produsului.

Selectati cantitatea dorita din produsul selectat in casuta special alocata cantitatii.

Daca produsul selectat este ultimul pe care doriti sa il adaugati in cos, selectati butonul “Finalizare comanda”.

Pentru a elimina un produs din lista de cumparaturi, apasati x.

Daca doriti sa navigati in continuare pe site, apasati butonul “Continua cumparaturile”.

 

2. Cum cumpar?

a) Completati campurile din formularul de comanda. Campurile marcate cu * (steluta) sunt obligatorii. 
b) Completati campul mentiuni cu detalii legate de produs sau de locatia farmaciei Catena in care doriti sa fie livrat. De exemplu puteti trece in campul "Obeservatii" detalii legate de marimea incaltamintei sau imbracamintei pe care doriti sa o achizitionati, masuri ale membrelor (in cazul anumitor orteze), culori ale produselor sau interval orar de livrare in cazul in care optati pentru livrarea prin curier.
c) Bifati modalitatea de livrare (curier sau ridicarea dintr-o farmacie Catena)
d) Bifati modalitatea de plata (la livrare sau online, cu card)
e) Apasati butonul finalizeaza comanda.

In cazul in care ati optat pentru plata online, dupa apasarea butonului "finalizeaza comanda" veti fi redirectionat catre platforma de plata online. Acolo veti introduce datele de pe cardul dumneavoastra, veti opta numarul de rate (in cazul in care detineti un card de cumparaturi in rate si in cazul in care produsul achizitionat suporta achitarea in rate) dupa care apasati butonul de efectuare a platii.

Dupa finalizarea comenzii si a platii veti primi pe mail formularul insotit de numarul de comanda. In scurt timp, pentru confirmarea si livrarea comenzii veti fi contactat de catre personalul magazinului Catena Pas cu Pas. In cazul in care nu primiti niciun mail, va recomandam sa verificati si in folderul Spam.    
  
  

3. Cum platesc?

Selectati optiunea “Plata la livrare” daca doriti sa efectuati plata produselor la primirea coletului.
Selectati optiunea "Online, cu card" daca doriti sa efectuati electronic plata produselor.

 

4. Modalitati de livrare

Selectati optiunea „Curier Rapid” daca doriti sa primiti coletul la o adresa indicata in rubrica „adresa de livrare” din contul dumneavoastra unde va fi livrata prin intermediul unui operator al serviciului de curierat rapid. In acest caz, veti suporta costul de livrare.

Selectati optiunea “Ridic din farmacie” daca doriti sa ridicati personal produsele dintr-o farmacie Catena aleasa de dumneavoastra. In cazul in care optati pentru aceasta varianta este necesar sa selectati farmacia din care doriti sa ridicati produsele. Aceasta varianta nu implica costuri de livrare.

 

5. Modalitati de plata

Plata ramburs - Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid. Plata va include si costul transportului.

Plata in numerar - Plata cu numerar se face in lei, integral, la ridicarea produselor din farmaciile Catena.

Plata online - Plata se va face online, dupa adaugarea produselor in cosul de cumparaturi.

 

6. Inainte de a apasa butonul “Finalizare comanda”, cititi disclamer-ul aflat deasupra butonului. Finalizarea comenzii presupune ca sunteti de acord furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Dupa finalizarea comenzii, veti primi un e-mail de informare despre inregistrarea cu succes a comenzii efectuate.

Pentru alte informatii sau detalii, reclamatii in ceea ce priveste comanda, trimiteti un e-mail la adresa contact@catenapascupas.ro.

Factura pentru produsele comandate de dumneavoastra se va emite de catre Societatea Med-Serv United S.R.L. cu datele mentionate mai sus.

 

TERMENE DE LIVRARE

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unui operator de curierat rapid.

Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48 – 72 de ore din momentul primirii comenzii. In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, Clientul va fi informat, prin e-mail, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depasi 30 de zile de la confirmarii comenzii.

 

TAXE SUPLIMENTARE

Clientul va suporta pretul produselor si costul livrarii acestora. Med-Serv United S.R.L. nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe suplimentare, va rugam sa ne instiintati imediat la  contact@catenapascupas.ro. In cazul in care, produsul comandat nu se gaseste in stoc, clientul va fi informat cu privire la lipsa disponibilitatii acestuia.

In cazul livrari produselor comandate la domiciliul/ resedinta/ adresa indicata de client se va percepe si costul livrarii comenzii. 

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Acest articol nu se aplica produselor si dispozitivelor medicale prezentate pe site, care se vor comanda, se vor plati si se vor ridica din magazinele Catena Pas cu Pas. De asemenea, politica de returnare nu se aplica produselor care se ridica din farmaciile Catena.

Conform O.U.G Articolul 16 punctul e), din motive de protectie a sanatatii nu se pot returna produse desigilate, folosite, purtate sau spalate de catre consumator. In aceasta categorie intra lenjeria intima, ciorapii, ciorapii compresivi, produsele pentru igiena, produsele sterile.

Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative,  consumatorul are dreptul sa notifice in scris Societatii Med-Serv United S.R.L. retragerea din contractul la distanta, fara a justifica decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, in termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrarii in posesia fizica a produsului/produselor.

Procedura de retur se desfasoara parcurgand urmatorii pasi: 

1. In termen de 14 zile calendaristice trebuie sa notificati pe mail magazinul Catena pas cu pas cu intentia dumneavoastra de a returna produsul. 
In mail trebuie sa specificati tipul produsului, codul acestuia, pretul si suma platita la ridicare plus, bonul fiscal eliberat de catre operatorul serviciului de curierat. 
2. Produsul se va returna magazinului nealterat, insotit de ambalaj, bon fiscal, instructiuni de folosire si certificat de garnatie. In cazul in care produsul este deteriorat sau ambalajul este inutilizabil, O.U.G 34/2014 da dreptul magazinului de a taxa clientul pentru diminuarea valorii produsului. Taxa de diminuare a valorii produsului este de 25% din valoarea acestuia si se va opri din suma ce urmeaza a fi returnata clientului. Magazinul Catena pas cu pas isi rezerva dreptul de a refuza produsele returnate, daca returnarea acestora nu este precedata de notificare pe mail conform Ordonantei 34/2014, daca acestea nu sunt insotite de ambalaj, si bon fiscal aflat in termenul celor 14 zile calendaristice. 3. In cazul in care toate conditiile enuntate mai sus sunt respectate, Catena Pas cu pas va returna clientului suma plus cheltuielile de transport (in cazul in care produsul a fost expediat prin curierat rapid). 
Conform ordonantei 34/2014, Catena Pas cu pas nu suporta si nu poate fi obligata sa suporte cheltuielile de retur. Costurile de retur sau orice alte cheltuieli directe cad exclusiv in sarcina consumatorului. Conform ordonantei 34/2014, Catena Pas cu pas este obligata in termen de 14-30 zile sa ramburseze consumatorului sumele primite drept plata, inclusiv sumele aferente livrarii dovedite prin bon fiscal eliberat de curier. Ordonanta 34/2014 ne rezerva dreptul de a nu returna costurile platite catre curier in cazul in care clientul a optat pentru livrari speciale ex: in aceeasi zi, sau in trei ore.  

Aveti obligatia ca in termen de cel mult 14 zile de la data comunicarii deciziei de retragere sa returnati produsele la urmatoarea adresa: Bucuresti, str. Stefan cel Mare nr. 48, sector 1. 

Med-Serv United S.R.L. va restitui contravaloarea produselor comandate si a costului livrarii  prin virament bancar in contul bancar indicat de client.

Costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

In cazul in care clientul doreste returul partial al unei comenzi, adica numai a unor produse din comanda, Med-Serv United S.R.L. va restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara a returna costul ocazionat de livrarea produselor. Si in acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.

Produsele care urmeaza a fi returnate trebuie sa fie sigilate, intacte si nedeteriorate.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Societatea MED-SERV UNITED S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Bdul. Unirii nr.15, bl.3, sc.2, et. 6-7, ap. 48 (duplex), Sector 4, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr.J40/28632/1994, avand CUI 7005439, atribut fiscal RO, este inregistrata in Registrul  de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal, ca operator de date cu caracter personal, sub nr. 31231, in urmatoarele scopuri:
•    reclama, marketing si publicitate;
•    comercializare online a produselor.


Societatea NETOPIA S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Bd. Pierre de Coubertin, nr.3-5, Office Building, etaj 4, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J40/9170/2003, CUI RO15565496, este imputernicit al operatorului MED-SERV UNITED S.R.L., pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale Clientilor Operatorului.

Informaţiile furnizate de dumneavoastra sunt destinate utilizării de către Operator in scopurile mai sus-mentionate si sunt comunicate numai imputernicitului NETOPIA S.R.L..
Sunteti obligat sa ne furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal, solicitate prin formularul de comanda, daca doriti sa comandati online, acestea fiind necesare desfasurarii procesului de cumparare in conditii optime. Refuzul dumneavoastra poate duce la aparitia unor probleme in procesarea comenzii.
Completand informatiile solicitate in formularul de comanda, in scopul achizitionarii online a produselor, Clientul isi da acordul in mod expres si neechivoc, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si in scop de reclama marketing si publicitate, conform celor de mai jos. 


Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, MED-SERV UNITED S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dumneavoastra.
Prin completarea datelor, in formularul de comanda, Clientul declara si accepta si isi da acordul in mod expres si neechivoc ca toate datele cu caracter personal furnizate, sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre operator in concordanta cu scopurile declarate. 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12); dreptul de acces la date (art. 13); dreptul de interventie asupra datelor (art. 14); dreptul de opozitie la prelucrarea datelor (art. 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17); dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa : Bucuresti, Bdul Unirii nr.15, bl.3, sc.2, et. 6-7, ap. 48 (duplex), Sector 4
in atentia MED-SERV UNITED S.R.L., va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi :
-    o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
-    sa interveniti asupra datelor transmise;
-    sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia dvs. particulara; 
-    stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii 677/2001.

Dacă unele date furnizate sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

 

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.CATENA.RO  SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL WWW.CATENA.RO  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.CATENA.RO  SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA ANGAJAREA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

 

LITIGII

 

Orice neintelegeri nascute din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, diferendul ivit se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente. 

ANPC

Produse recomandate