Test de menopauza Barza, tip banda x 1 buc

Cod Produs: TMeno-Barza

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , ,

Testul de menopauza Barza este un test rapid care depisteaza prezenta in urina a hormonului FSH (hormonul foliculostimulant). Este un dispozitiv medical de diagnostic in vitro care, printr-o determinare calitativa, va poate spune daca va aflati in perioada de perimenopauza sau menopauza.

Un test de menopauza Barza depisteaza prezenta hormonului FSH in urina. Cresterea nivelului FSH (hormonul foliculo­stimulant) este asociata cu reducerea nivelului de estrogeni si instalarea menopauzei la femei.

De obicei, pe masura ce femeia se apropie de varsta menopauzei, nivelul de FSH creste de pana la zece ori fata de nivelurile normale.

CAND AR TREBUI SA FOLOSITI TESTUL DE MENOPAUZA?

  • Perimenopauza este perioada de tranzitie intre perioada fertila si menopauza, in care apar primele semne ale modificarii functiei ovariene.
  • Simptomele de perimenopauza variaza de la femeie la femeie, dar cele mai comune sunt bufeurile, insomnia, ciclurile neregulate, schimbarile bruste de dispozitie si oboseala.

Aceste modificari ale functiei ovariene sunt lente si pot incepe cu doi pana la zece ani inainte de instalarea menopauzei.

Testati-va la fiecare 6-12 luni, incepand cu varsta de 35 de ani sau atunci cand apar primele simptome de perimenopauza si discutati rezultatele testelor cu medicul dumneavoastra.

Cum se utilizeaza Test de menopauza Barza?

  • Colectati urina intr-un recipient curat si uscat. Introduceti testul in urina cu varful sagetii in jos, pana la linia marcata cu MAX, timp de 3 secunde.
  • Asezati testul pe o suprafata plana si asteptati 10 minute afisarea rezultatului. Rezultatul citit dupa 15 minute nu va fi considerat corect.

Cutia contine 1 teste de menopauza tip banda!

Citeste rezultatul testului de menopauza Barza

  • REZULTATUL ESTE NEGATIV

Aparitia unei singure linii roz in zona de control (C) indica un rezultat negativ.

  •  REZULTATUL ESTE POZITIV

Daca pe test au aparut doua linii si linia de test (T) este la fel de colorata, ori mai inchisa la culoare decat linia de control (C).

Acest rezultat indica prezenta FSH in urina la un nivel de peste 25 mlU/ml. In acest caz, este recomandata efectuarea unui al doilea test dupa 5-7 zile (de preferat la aceeasi ora), pentru confirmarea rezultatului.

Daca nivelul FSH ramane ridicat pe toata durata ciclului menstrual, sunteti la perimenopauza.

  •  TESTUL NU ESTE VALID

Daca in 5 minute nu apare nici o linie in zona de control (C), sau apare doar linia din zona de test (T), testul nu este valid.

VEZI SI ALTE TESTE RAPIDE AICI.

COMANDA TEST DE MENOPAUZA BARZA, ONLINE SI IN RATE. LIVRAM  PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

*catenapascupas.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Exista situatii cand acestea pot contine inadvertente. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.