Test de sarcina pe Saptamani Barza x 1buc

Cod Produs: TSapt-Barza

Nota produs: 0/5 (0 voturi)

Stoc epuizat

Cuvinte cheie: , , ,

Testul de sarcina Barza pe saptamani STILOU este un test imunologic pentru detectarea gonadotropinei corionice umane in urina. Acest test de sarcina rapid, usor de folosit, este destinat utilizarii la domiciliu.

Cum se utilizeaza Test de sarcina pe Saptamani Barza?

Testul de sarcina Barza cu indicarea numarului de saptamani este un test imunologic pentru detectarea gonadotropinei corionice umane in urina. In functie de cantitatea de hormon de sarcina depistata in urina, testul indica daca esti in prima, a doua, a treia sau a patra saptamana de sarcina.

Testul poate fi efectuat in orice moment al zilei. Tineti cont ca prima urina de dimineata contine cel mai ridicat nivel de hCG. Cu ajutorul Testului de sarcina Barza, puteti determina saptamana de sarcina.

  • Scoateti testul stilou din folia de aluminiu;
  • Scoateti capacul si efectuati testul imediat;
  • Colectati urina intr-un recipient curat si uscat si introduceti capatul absorbant in urina timp de 5-10 secunde sau plasati capatul absorbant al testului direct sub jetul de urina timp de 5-10 secunde;
  • Trebuie sa asteptati cel putin 5 minute inainte de a citi rezultatul. Nu interpretati rezultatul dupa 10 minute.

Cutia contine 1 test de sarcina stilou!

Citeste rezultatul testului de sarcina pe Saptamani Barza

Interpretare rezultate

  1. Un rezultat negativ este indicat de aparitia  liniilor roz in zona de control ”C”. Nu apar alte linii colorate in pozitiile ”1”, ”2”, ”3” și „4”.
  2. Prezenta unei singure linii roz in pozitia ”1” indica prezenta hCG la o concentratie intre 25mIU/ml si 100mIU/ml, corespunzatoare primei pana la a 2-a saptamana de sarcina.
  3. Prezenta a 2 linii roz in pozitiile ”1” si ”2” indica prezenta hCG la o concentratie intre 100mIU/ml si 300mIU/ml, corespunzatoare de la doua la trei saptamani de sarcina.
  4. Prezenta a 3 linii roz in pozitiile ”1”, ”2” si ”3” indica prezenta hCG la o concentratie intre 300mIU/ml si 1000mIU/ml, corespunzatoare de la trei la patru saptamani de sarcina.
  5. Prezenta a 4 linii roz in pozitiile ”1”, ”2” ”3” si ”4” indica prezenta hCG la o concentratie mai mare de 1000mIU/ml, corespunzatoare a patru saptamani de sarcina mai mult.
  6. Daca nu apare nicio linie in zonele de control ”C”. Rezultatul obtinut este invalid si nu trebuie interpretat.

COMANDA TEST DE SARCINA PE SAPTAMANI BARZA, 1 BUCATA, ONLINE SI IN RATE. LIVRAM  PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

*catenapascupas.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Exista situatii cand acestea pot contine inadvertente. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.